hits

12 favorites at the moment

  • 22.05.2017 kl. 22:00

Hei dere♥ Jeg har aldri sett noen som har laget et lignende blogginnlegg før. Dette var faktisk noe jeg kom på selv. Med dette er på en måte en get-to-know-me-tag hvor jeg forteller om noen avmine favoritter for tiden og da alt fra klær, musikk, mat og diverse andre ting. Jeg håper dere liker det♥ Forresten så har jeg forandret litt på bloggsedesignet mitt i dag. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ha det slik, men foreløpig er det dette designet jeg har på bloggen også for jeg se om jeg vil beholde det eller ikke. Jeg er jo egentlig fornøyd med slik det var (nå er det ikke de største endringene jeg har gjort da), men trengte bare en liten forandring så sånn er det hehe! Men tilbake til dagens innlegg:

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittmåltid - Helt klart frokost, det er og har det alltid vært. Jeg bruker faktisk å stå opp unødvendig tidlig i hverdagen (og helgene) bare for å ha god tid til å lage og kose meg med frokosten. Jeg elsker virkelig den tiden på døgnet før de fleste har stått opp og jeg har "hele verden" for meg selv. Jeg anbefaler virkelig alle å stå opp litt tidlig slik at man får tid til å slappe av og ikke starter dagen sin med å stresse :)

Favorittmatrett - for øyeblikket er det hjemmelaget pizza. Uten kjøtt selvfølgelig! Er jo vegetarianer, så hjemmelaget vegetarpizza. Dette har jeg faktisk min egen lille oppskrift på, som jeg selv synes er utrolig god! Hvem vet, kanskje jeg legger den ut på bloggen snart?  Det er jo utrolig lenge siden sist jeg la ut en ny oppskrift, så det er virkelig på tide snart!

Facorittsnacks - helt klart mørk sjokolade! Jeg kan seriøst spise så mye at jeg blir kvalm. Det er ikke bra, så dette kan jeg nok også kalle for en av mine guilty pleasures. Nå er jo sjokolade sunt, men å spise en hel plate på 80/ 100 g vet jeg ikke om er så bra for deg haha. Jeg må seriøst trappe ned må mengden jeg spiser!

Favorittantrekk - Antrekket jeg har på meg i dette innlegget og som jeg også laget et eget innlegg om HER. Jeg elsker alt med dette antrekket: Blondetoppen, skjørtet i denne grønnfargen, smykket, solbrillene og skoene (som dere kan ser hvis dere trykker inn på linken). Føler virkelig det beskriver stilen min som er ganske basic, men med et litt jentete utrykk.

Processed with VSCO with a5 preset

Favoritttilbehør - hjertesmykke jeg fikk av tante til bursdagen min. Det er det jeg har på meg på bildene. Bruker det hele tiden og jeg er utrolig fornøyd med det! Kjenner dere meg så vet dere at det er skikkelig meg også. Det er akkurat passe stort også er det i sølv, noe jeg selv synes jeg kler best. For meg et et dette et smykke som gir alle antrekkene mine noe "ekstra" og ja jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! 

Favoritthårsveis - den siste tiden har jeg bare likt å la det være helt naturlig, altså rett ned. Håret mitt er naturlig rett, og jeg føler derfor ikke jeg trenger å gjøre så mye med det annet en å vaske det og føne det litt (hvis jeg gidder haha). Føler håret mitt også har veldig godt av å ikke være i f.eks. en stam hestehale hele tiden, spesielt nå som håret mitt har gått gjennom så mye.

Favoritthårprodukt - ooo denne var vanskelig, jeg har så mange hårprodukter jeg er fornøyd med nå, men skal jeg bare nevne en så må det bli Fudge sin lillashampoo. Denne har jeg vært en trofast bruker av i over et år, og jeg kan ikke si så mye mer enn at den virkelig gjør det den lover. Den gir deg en kaldt farge i håret og lilla for de som har lyst på det haha!

Favorittsminkeprodukt - NYX sin micro brynspenn i fargen "Taupe" er jeg utrolig glad i. Denne havner jeg alltid tilbake til og kjøper om og om igjen. Den er utrolig enkel og jobbe med og jeg elsker fargen. Den er ikke for varm, men heller ikke for kald. En annen ting jeg liker veldig godt med denne er prisen på denne, tror den koster noe rundt 79 kr!

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittfarge - definitivt pastellrosa og alle andre lyse/ duse rosafarger. Rart at favorittfargen min var gull da jeg var liten, nå er det stikk motsatt haha! Husker jeg hadde gull vegg på rommet mitt før, og nå er rommet mitt i lyse og rosa farger. Ikke bare rommet mitt, men også mye av klærne mine. For en jente - jente jeg er altså!

Favorittmusikk - denne var faktisk litt vanskelig. For tiden hører jeg på litt av vært og det varier veldig fra dag til dag og uke til uke. Jeg hører forresten ikke så mye på musikk siden jeg må ha det helt stille f.eks. hvis jeg gjør lekser. Når jeg trener kan jeg fint høre på musikk, men når jeg virkelig skal konsentrere meg om noe blir jeg bare forstyrret av musikk. Utrolig rart egentlig, men sånn er jeg bare.

Favoritthobby - for tiden synes jeg det er utrolig gøy å ta bilder, redigere dem og sånne ting. Jeg legger jo en del ut uder "foto" kategorien her på bloggen :) Ellers er skriving en hobby jeg har holdt på med lenge, ikke bare på bloggen, men også i andre sammenhenger. Å skrive er noe jeg virkelig brenner på og har lyst til å forsette med så lenge som mulig.

Favorittdyr - selv om jeg har fire katter og er en true catlover, har jeg de siste årene blitt veldig glad i hunder. Så både hund og katt! Jeg har faktisk hatt hund før og kunne virkelig tenkt med å skaffe med en mops eller pomerian en gang i fremtiden. Disse to rasende er bare så bedårende og herlige at det nesten ikke får an. Andre som er enige?

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

22.05.2017 kl. 22:12
så fint innlegg <3

og designet ble kjempefint :D

Camille Pettersen

23.05.2017 kl. 08:20
Hege Kristin: Ååh, tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no