hits

New favorites in my closet

  • 21.05.2017 kl. 14:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Solbiller Aldo // Blondetopp Gina // Skjørt  H&M // Sko Keds // Smykke Mestergull

Hei dere♥ I går mottok jeg pakken jeg har snakket om fra Zalando, så da tenke jeg det passet fint å vise dere dem i dette innlegget. Solbrillene er jeg utrolig fornøyd med, jeg har lett etter slike solbriller med rosegull glass en stund, men synes fort de blir litt stive i prisen. Da jeg så disse for 199 kr, måtte jeg bare slå til. De overgikk rett og slett forventningene mine i forhold prisen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med dem! Det var akkurat noe slikt jeg var ute etter. Jeg kjøpe to ting fra Zalando og det var disse solbrillene + skoene jeg har på meg. Nå fikk ikke tatt et så godt bilde av selve skoene, men det er bare noen klassiske hvite Keds, som jeg synes er utrolig søte.


Nå skal jeg straks ut å hente Mamma med bestemor, også skal vi en tur på plantasjen sammen. Jeg har lyst til å se om jeg finner en søt liten kaktus som jeg kan ha på rommet mitt. Senere i dag skal jeg til en venninne, så det blir veldig koselig♥ Ønsker dere alle en kjempefin søndag videre også snakkes vi mer senere :)

🌸Camille

4 Kommentarer

Hege Kristin

21.05.2017 kl. 14:32
så fint antrekk!

Camille Pettersen

21.05.2017 kl. 22:47
Hege Kristin: Tusen takk <3

Victoria Larsen

21.05.2017 kl. 16:52
Kjempe flotte bilder og antrekk! :)

Camille Pettersen

21.05.2017 kl. 22:48
Victoria Larsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no