hits

7 tips for deg med bleket hår

  • 20.05.2017 kl. 21:20

♡ BRUK LILLASHAMPOO ♡

Etter du har vært hos frisøren og bleket/ stripet håret er det lurt å ta i bruk en god lillashampoo for å bevare den kalde fargen. Det er mange lillahampooer som kan være litt røffe på håret, men ikke alle. Fudge sin. Jeg anbefaler den virkelig, den er så effektiv og god. Men pass på en ting når du bruker den og det er og ikke ha i den alt for lenge. Da kan du ende opp med lilla hår! Hvis du har lyst på lilla hår i utgangspunktet er det greit, men hvis ikke så bør du passe litt på når du har den i. Haha, ente selv opp med lilla hår en gang. Jeg har ikke noen faste dager hvor jeg bruker lillashampooen forresten, jeg bruker den bare når jeg føler håret begynner å bli litt gyllent.

♡ IKKE VASK DET FOR OFTE ♡

Vasker du det ofte, kvitter du deg med alle de gode og naturlige oljene som er i håret ditt hele tiden. Håret vill føles tørt i lengden og hodebunnen vil begynne å produsere mer olje. Du vil dermed ende opå med fett hår. For å komme seg ut av denne vanen ved å vaske det for ofte, bør du begynne i det små. Vasker du det vær da så kan du begynne med å vaske det ane vær dag. Den dagen håret virker veldig fett kan du ta i bruk tørrsjampo eller bare dette det opp i en hestehale. Selv vasker jeg det ca. hver 3 dag, og det føler jeg passer meg best.

Processed with VSCO with preset

♡ IKKE TØRK HÅRET MED HÅNDKLE ♡

Nå lurer du kanskje på hvorfor, det skal jeg forklare deg nå! Håndkler har et veldig stivt stoff og når gnir håret ditt med det sliter det veldig på håret ditt. Når du i tillegg har bleket håret ditt er håret ditt veldig skånsomt og dette sliter derfor ekstra mye på håret. En løsning kan være og ta i bruk en gammel tshorte og bruke den forsiktig til å gni ut det overflødige vannet av håret ditt. Jeg har skrevet mer om generelle tips når det kommer til blant annet vasking av hår, så gjerne sjekk det ut for enda flere tips.

♡ BRUK TØRRSHAMPOO ♡

Tørrshapoo hjelper ikke bare mot fett hår, det har også flere bruksområder. Hvis du har en lang ettervekst og venter på time hos frisøren så kan du dempe denne skillen ved å spraye i litt tørrshampoo. Virker håret flatt og livløst en dag, noe bleket og kjemisk behandlet hår ofte kan, så kan tørrshampooen hjelpe deg med å friske opp fargen og gi håret litt ektra volum. Selv er tørrshampoo et must for meg i hverdagen. Jeg liker best Batiste sin tropical - , bluch - og cherryduft. Det er disse jeg føler fungerer best på meg, jeg har prøvd noen andre fra Batiste også, men de har en helt annen konsistens og gjør håret mitt nærmest seigt.

♡ GODE HÅRPRODUKTER ♡

Gode hårprodukter og generelt ta vare på håret, er kanskje noe av de viktigste når du har bleket håret ditt. Selv prøver jeg å gå for produkter som ikke inneholder parabener, silikon, sulfat og andre ting som ikke er bra for håret. Jeg bruker også å ta i lott olje i endene hver gang etter jeg har dusjet det. Kuring er også noe som er veldig bra for å reparere håret. Selv er jeg veldig gald i disse merkene: Redken (all soft serien), Loreal (expert serien), Sexy hair (blonde serien) + Fudge og Batiste som vent over. Det er ingen sponsede produkter by the way :)

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

♡ VARMEBESKYTTENDE + MINDRE VARME ♡

Har du bleket håret ditt kan mye bruke av varme på håret gjøre at du får en veldig blass og famlet farge. Jeg anbefaler derfor og ha rettetangen/ krølltangen på den laveste temperaturen og bruke en varmebeskyttende spray. Før du føner håret kan det også være lurt og ta i bruk noe olje/ serum i tillegg. Bleket og generelt kjemisk behandlet hår trenger virkelig denne ekstra pleien. Et annet tips til dere som føler håret blir veldig frizzy etter du har fønet det (det merker jeg spesielt at mitt hår ble etter jeg bleket det), er å avslutte med kaldt luft og føne nedover. Det fungerer fint på meg :)

♡ BLEK KUN ETTERVEKSTEN ♡

Å bleke håret om og om igjen på det samme stedet er ikke bra for håret. Dette sier jeg av egne erfaringer. Håret mitt har gått gjennom utrolig mye unødvendig og det kan du lese mer om her. De siste gangene jeg har vært hos frisøren har jeg måttet ta litt i lengden siden fargen har vært så ujevn, men fremover nå skal jeg kun ta etterveksten slik jeg også brukte å gjøre før. Nå er jeg også fornøyd med fargen i lengden så da trenger jeg ikke heller å stripe det noe mer i lengden og det vil håret mitt garantert takke meg for haha!

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

20.05.2017 kl. 22:00
fine tips <3

Camille Pettersen

20.05.2017 kl. 22:30
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no