hits

15 ting du ikke visste om meg

  • 18.05.2017 kl. 17:30

Processed with VSCO with hb1 preset

1. Jeg er vegetarianer - ish

Jeg har vært vegetarianer i snart et år. Nå kan jeg ikke si at jeg er 100 % vegetarianer da jeg spiser fisk ca. en gang i uken, så 90 % vegetarianer er jeg. Målet er å bli helt vegetarianer, så vi får se hva fremtiden bringer. Jeg angrer ikke på at jeg tok dette valget i det hele tatt, det er noe jeg tenkte over flere år på forhånd. Det gjør så godt både for miljøet, dyrene, men også for meg som person. Etter å ha sett Earthlings, er det virkelig fult umulig å gå tilbake til å spise kjøtt. Den dokumentaren for oss virkelig til å åpne øyene våres og jeg anbefaler den til deg som vurderer å bli vegetarianer.

2. Lakris er det verste jeg vet

En ting jeg virkelig ikke kan fordra er både lukten og smaken av lakris. Noe av det verste jeg vet et når jeg skal pusse tennene (yes, det finnes tannkrem med den smaken) eller ta meg et drops uten at jeg er klar over at det er lakris i det også kommer den lakrismaken. Æsj, jeg blir virkelig kvalm av den smaken! Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke liker det, men jeg har så lenge jeg kan huske aldri likt den smaken. Beklager til alle dere lakriselskere der ute, men denne jenta kommer du aldri til å se i den gjengen for å si den sånn. Haha!

3. Jeg er veldig tålmodig

Jeg er overraskende nok en veldig tålmodig person og jeg er lett å ha med å gjøre. Du vil aldri oppleve noe masing fra meg hehe. Dette sier faktisk flere om meg også, så det er ikke noe jeg sier bare for å "skryte" ovenfor meg selv, men heller noe som sier litt om hva slags person jeg er. Nå tenker jeg få flere sammenhenger også. Enten det er å hjelpe bestemor med å handle eller det er å vente på noen eller noe, jeg er iallefall veldig tålmodig når det kommer til slike ting. Nå må jeg bare nevne at jeg ikke alltid har vært slik da jeg var liten var jeg stikk motsatt.

4. Min største frykt er å ..

.. miste noen jeg er veldig glad i, som f.eks. et familiemedlem. Dette er ikke noe jeg tenker på til vanlig, men hvis noen skulle stilt meg dette spørsmål, er dette det jeg ville svart med en gang! Jeg vet ikke hvordan det er å miste noen, og det er vel det som skremmer meg mest. Jeg er ekstremt takknemlig for de folkene jeg har rundt meg og setter veldig pris på at jeg har dem også♥

5. Jeg er veldig uheldig

Jeg er en ekstremt uheldig og jeg kan være vel klumsete til tider. Det skjer alltid et eller annet med meg, bare spør de rundt meg haha! Enten det er å snuble mitt på gata i offentligheten (skjer litt for ofte hehe), eller det er å bli skikkelig syk på bursdagen til noen. Her kan jeg lage en lang liste. Anyways, slike ting skjer alt for ofte med meg og det er det ikke bare jeg selv som sier. 

Processed with VSCO with hb1 preset

6. Da jeg starten denne bloggen var det ..

.. BARE for teste det ut og jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å holde på så lenge. Nå har jeg snart hold på meg dette i nærmere et år, og jeg elsker det virkelig. Jeg har ikke så mange lesere daglig, men lesertallet er lang i fra grunnen til at jeg blogger, så det bryr jeg meg virkelig ikke om. Det som betyr noe, er at det er noe jeg trives med og liker å holde på med, og det er jo nettopp det jeg gjør! I starten av juni (når det er akkurat et år siden jeg starten bloggen), kommer jeg til å lage nærmere innlegg om akkurat dette og hva denne bloggen har gjort for meg.

7. Jeg angret på programfagene jeg valgte

Jeg går 2. året på vgs med studiespess og har noe jeg kan kalle en kombinasjon av samfunnsfag og realfag. I starten av er året valgte jeg kun realfag, men ut over året fant jeg ut at det ikke var noe for meg og jeg byttet derfor en del fag. Jeg valgte blant annet fysikk og kjemi, som var to fag jeg ikke trivdes med i det hele tatt. Fysikken byttet jeg med sosiologi og kjemien kuttet jeg ut slik at jeg har et annet fag som jeg må ta opp som privatist etter videregående. Det var for sent og bytte, i tillegg til at jeg trengte å kutte ut et fag for min egen del. Det ble rett og slett for mye for meg.

8. Jeg vet ikke hva jeg vil

Jeg har ingen anelse om hva jeg vil studere og en gang bli. I fjor tenkte jeg litt på å studere noe innenfor ernæring, men så fant jeg ut at det ikke var helt tingen for meg, pluss at jeg ikke har alle de fagene som trengs for å i det helle tatt kunne studere det. En ting jeg er ganske sikker på ihvertfall, er at jeg skal ta meg et friår rett etter vgs og finne ut av ting. Jeg må ta et friår uansett. Som nevnt over må jeg ta opp et fag som privatist, så det må jeg også sette av litt tid til det dette året.

9. Favorittfaget mitt på skolen ..

.. er faktisk norsk av alle fag og jeg elsker å skrive. Før var ikke akkurat skriving der gøyeste jeg visste, tvert i mot, men alt endret seg da jeg startet 1. år på vgs med helt nye lærere. Det var først da jeg åpnet øyene mine for nettopp det å skrive. Bare jeg har noen tanker om det jeg vil skrive, så faller det meg så naturlig å skrive om det også. Det er også regne terapien for meg, og jeg skiver mye mer enn det som legges ut her på bloggen, bare for å fram hvor mye det å skrive betyr for meg.

10. Jeg har lyst på hund

Dette er kanskje kanskje litt rart for en kattelsker og eier av 4 katter å si, men et av mine største ønsker når jeg blir eldre og har tid, er å skaffe meg en liten mops eller pomerian. Jeg elsker hunder, har hatt hund før og jeg vet hva som kreves. Det viktigste er å sette av nok tid til det og det er derfor jeg skal vente en god stund, men en gang skal det skje. Det er sikkert og vist :)

Processed with VSCO with hb1 preset

11. Jeg skal ta lappen med bare automatgir

Noen er for og andre er i mot akkurat dette, men det er mitt valg. I fremtiden tror jeg det vil bli mest automatbiller og jeg ser derfor ikke behovet for å ta gir. I tillegg har jeg kun øvelseskjørt med bare automat i to år og hvis jeg skulle tatt gir hadde jeg hatt utrolig mye å ta igjen. Jeg har faktisk bare prøvd gir en gang, så det sier vel litt! En annen grunn til at jeg bare har lyst til å da automat er at det er så mye enklere og på en måte føler jeg det er mye sikrere i trafikken. Ikke misforstå meg her, men for meg som ikke er vant med gir er det mye enklere å konsentrere på trafikken og slippe å tenke på den giringen. Dette er min mening, og du trenger nødvendigvis ikke være enig :)

12. For tiden har jeg skikkelig craving på ..

.. en ting, og av alle matvare er det peanøttsmør. Jeg er ikke spesielt glad i nøtter, men dette pålegget/ toppingen er så godt! Spiser det så og si vær eneste dag, enten jeg har det på skiven, knekkebrødet eller havregrøten. Nam♥ Det beste av alt er at det i motsetning til f.eks. nugatti og andre usunne pålegg, så inneholder det ikke noe sukker eller annen kunstig søtning, men samtidig smaker det så søtt. Du må selvfølgelig kjøpe de typene som ikke er tilsatt sukker, selv kjøper jeg en som en økologisk fra mil. Denne er ikke tilsatt noe annet en peanøtter nesten. Synes den er så god!

13. Jeg bruker notatappen hele tiden

Dere vet den notatapen som hører til mobilen, jeg bruker den konstant. Med en gang jeg kommer på noe jeg vil huske, så tar jeg fram mobilen og skiver det inn med en gang. Det kan f.eks. være notater/ ideer til et blogginnlegg, ting jeg må gjøre eller kjøpe, pakkelister, ønskelister, eller så kan det bare være en quote som jeg finner og som jeg vil skrive ned. Med andre ord så buker jeg denne appen til utrolig mye og jeg er helt avhengig av den. Hvis jeg skal skive lengre tekster bruker jeg selvfølgelig ikke denne appen, da foretrekker jeg heller å skive i Word.

14. Bilder redigeres på mobilen

Jeg synes det er så mye enklere å redigere bildene på mobilen. Favorittappen er VSCO og det er her jeg redigerer alle bildene mine før de leges ut på bloggen. Enten det er bare å bare øke lysstyrken og kontrasten eller det er å ta på et filter (bruker ikke alltid filter på bildene). Jeg gjør så og si alt på denne appen. Måten jeg gjør det på er å først overføre bildene mine til PC, laste de opp til Onedrive, så henter jeg de der på mobilen, redigerer dem og legger de inn på bloggen. Høres litt innviklet ut, men det er ikke så innviklet som det høres ut som altså.

15. Jeg elsker å være ute i naturen

Med mindre du har fulgt bloggen min en stund, har du sikker ikke fått med deg at jeg er en skikkelig glad i friluft. Jeg elsker å gå på turer. Jeg fikk skikkelig dreisen for det for dette for ca. et  halvt år siden og det blir fort 2 - 3 turer i uken, med utakk av de ukene jeg er veldig dårlig pga. sykdom. Nå må det bare nevnes at det er ikke er sånne lange turer med overnatting, men små dagsturer. De fleste turene jeg går på ligger også i nærområdet hvor jeg bor, noe som er veldig greit.

Processed with VSCO with hb1 preset

🌸Camille 

2 Kommentarer

Hege Kristin

18.05.2017 kl. 22:23
gøy å bli bedre kjent med deg! jeg også skal ta lappen på automatgir, det er så mye enklere :)

Camille Pettersen

19.05.2017 kl. 07:12
Hege Kristin: Tusen takk! Helt enig <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no