hits

Bildene som ikke kom på bloggen #2

  • 14.05.2017 kl. 13:20

Processed with VSCO with hb1 preset

Maria er vanligvis er veldig skjønn og herlig katt, men dette bildet strider litt i mot.

Processed with VSCO with hb1 preset

Hver gang jeg tar et bilde av meg selv, er det alltid et bilde av meg (eller flere) hvor jeg prøver å fikse på håret mitt.

Processed with VSCO with a5 preset

Altså her kan jeg ikke si så mye mer enn at noe gikk bare veldig VELDIG galt her.

Processed with VSCO with hb1 preset

Et helt ok bilde av meg synes jeg egentlig, men det ansiktuttrykket jeg har her er utrolig kjedelig spør du meg. Dette er mitt litt vet-ikke-helt-hva-jeg-skal-gjøre ansiktuttrykk.

Processed with VSCO with preset

Jeg kunne ikke lage dette innlegget uten å slenge med et bilde av selveste Tassen. Her er han ikke helt seg selv for å si det sånn haha..

Processed with VSCO with hb1 preset

Hår, hår og enda mer hår. Vind + hår er virkelig to ting som ikke passer sammen.

Processed with VSCO with preset

Det jeg ikke skjønner med det bilde her er hva jeg i det hele tatt prøver å vise dere.

Processed with VSCO with hb2 preset

Okei her må jeg nesten forklare litt først. Dette var på en kveld hvor det var veldig kaldt ute og øyene mine var skikkelig vannete, derfor ser jeg ikke helt bra ut haha.

Processed with VSCO with a5 preset

Her kommer dette ansiktuttrykket nok en gang, pluss at blitzen får det til å se ut som jeg skal til å sove.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette bilde ble alt for oppstilt, jeg mener se hvor rett ryggen min er her også det smilet, nei vet du hva! Og hva skjedde egentlig med skoene mine? Hmm..

Processed with VSCO with preset

Hehe, må jeg egentlig si noe her. Som jeg har fortalt dere før er jeg veldig lyssky.

Processed with VSCO with a5 preset

Til slutt avslutter jeg med dette bilde. Det er ikke jeg som er problemet her, men se på Tassen. Han ser ikke helt fornøyd ut her for å si det sånn. Haha, men han er veldig herlig da♥


Jeg har så mange slike bilder liggende på PCen og jeg kunne ikke dele alle. Det hadde isåfall blitt et ekstremt langt innlegg. Jeg valgte derfor bare ut noen av favorittene mine også kan jeg dele ut flere senere. Som jeg skrev forrige gang jeg la ut et "bildene som ikke kom på bloggen" -  innlegg, synes jeg det er både gøy å viktig å ha slike innlegg iblant. Det viser at det faktisk skal litt jobb til for å få et bilde man er fornøyd med. Ofte må det faktisk hele 10 bilde til før det kommer ut et bilde som jeg er fornøyd med. Nå tenker jeg ikke bare på bilde av meg selv, men også når jeg tar bilder til Foto - kategorien min her på bloggen. Gjerne Sjekk den ut for dere som skulle være interesserte :) 

Jeg elsker å ta bilder og for meg er det veldig viktig at det er god kvalitet på bildene, det er det jeg vil ha fram med dette innlegget. Også synes jeg jo det er veldig kjekt å lagde dem. Jeg får meg alltid en liten later når jeg blar gjennom slike innlegg.

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

14.05.2017 kl. 13:23
morsomme bilder :D

Camille Pettersen

14.05.2017 kl. 16:18
Hege Kristin: Hehe, tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no