hits

Bildedryss fra bursdagen

  • 13.05.2017 kl. 23:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei dere💕 Jeg har hatt en utrolig fin bursdag som jeg feiret sammen med de nærmeste. Det har fortsatt ikke godt helt opp for meg at jeg er 18 år enda. Kan ikke si at jeg føler meg noe annerledes, men jeg vet at det er mye jeg kan gjøre nå!I år ville jeg gjøre noe litt annerledes og uventet på bursdagen min, så da ble det er tur opp til den omvendte båt. Det ble et tur på én mil. Været var ikke helt på vår side, men bortsett fra det var det en veldig fin tur. Det var skikkelig øde der oppe da, vanligvis (når det er fint vær) bruker det å være stappfullt med folk, men i dag var det bare oss pluss et par jogget forbi haha!

På toppen ble det vafler som vi hadde meg oss, også fikk jeg åpne gaven av tanten og kusinen min. Jeg fikk et utrolig fint smykke som jeg gleder med til å vise dere💕 Da vi kom tilbake ble det en utrolig god middag etterfulgt av dessert og gran pris på TVen. Jeg har hatt en kjempefin bursdag med andre ord, og kunne ikke ønsket for noe mere. Til slutt vil jeg takke for alle gratulasjoner og gaver, det har gjort dagen min veldig bra💕

🌸Camille

4 Kommentarer

khulanpedersen

13.05.2017 kl. 23:26
åhh så fine bilder og gratulerer med dagen <3

Camille Pettersen

14.05.2017 kl. 10:29
khulanpedersen: Tusen takk <3

Hege Kristin

14.05.2017 kl. 00:48
så fine bilder <3

Camille Pettersen

14.05.2017 kl. 10:30
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no