hits

I morgen er dagen

  • 12.05.2017 kl. 23:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp og jeans fra Gina Tricot

Hei folkens! Først må jeg bare komme med en god nyhet for min del, jeg kom ikke opp i skriftlig eksamen woho! For alle dere som kom opp håper jeg at dere er fornøyde med faget dere kom opp i, også ønsker jeg dere masse lykke til♥ Nå kan jeg komme opp i muntlig da, så vi for se om jeg kommer opp eller ei. I fjor slapp jeg jo unna både skriftlig og muntlig, så jeg tipper jeg kommer opp. Anyways planene var egentlig at mamma og jeg skulle en tur ned til byen og shoppe. Planene ble litt endret siden bestemor skulle ordne noe med bilen sin ute på Sørlandssparken, så både bestemor, mamma og jeg tok oss en tur på Sørlandssenteret. Jeg fant meg mye fin da jeg var der ute. Blant annet det jeg har på meg på bildene.

Jeg er utrolig fornøyd med denne toppen, kjøpte også en annen blondetopp som var veldig søt og den skal jeg legge ut noen bilder av i morgen! Jeansen er modellen "molly" (alt er fra Gina Tricot), jeg bruker vanligvis å kjøpe modellen "Alex" som er lav i livet, men denne gangen hadde jeg lyst på en som var litt høyere i livet. Denne satt perfekt på meg. Jeg fikk disse to plaggene + blondetoppen av søsteren min til bursdagen min♥ Jeg valgte selv hva jeg hadde lyst på, også var jeg så heldig med at det var 30 % på hele butikken. Apropo bursdagen min, kl. 4 i natt er jeg offisielt 18. Det er sykt rart og tenke på! Planene for dagen er allerede satt og i år skal jeg gjøre noe spesielt og litt annerledes! Skal ikke røpe hva jeg skal i morgen, det for dere vite mer om i morgen hehe.

🌸Camille

2 Kommentarer

Hege Kristin

12.05.2017 kl. 23:28
så fin topp! og så bra du ikke kom opp i eksamen :D

Camille Pettersen

13.05.2017 kl. 00:08
Hege Kristin: Tusen takk, hehe ja jeg var veldig heldig :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no