hits

En stor forandring

  • 06.05.2017 kl. 20:20

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Ser dere noe nytt på meg? Det er kanskje ikke en så stor forandring for dere, men for meg er det det!

Jeg har vært hos frisøren i dag og både stripet og klippet det en god del i lengden Jeg klippet ca. 5 cm, noe som er ganske mye spør du meg. Det var skikkelig lenge siden sist jeg hadde hatt en ordentlig klipp og jeg var veldig lei av de slitte å sprøe tuppene mine. Nå er håret utrolig mykt og de sprøe tuppene er helt vekke. Jeg angrer virkelig ikke på at jeg klippet det så mye. Jeg har jo fortsatt litt lenge og håret mitt vokser utrolig fort! Har ikke hatt det så kort på lenge, så det er det jeg mener med "en stor forandring" for meg. Jeg er uansett veldig fornøyd, ikke bare med klippen, men også med fargen. Jeg fikk et sånn kald skyll i vasken og synes det ga håret mitt en veldig fin kald tone. Det var akkurat det jeg var ute etter, en lys kald farge :)

Frisøren var en bursdagsgave fra mamma. so thank you mom! Har bursdag om akkurat en uke i dag, altså neste uke. Gleder meg masse til 18 - årsdagen min! Og for dere som skulle lurte, nei jeg skal ikke ta billappen med det samme. Det er mange som tar den på dagen sin, men jeg har verken tatt teoriprøven, glattkjøring, vært på nok kjøretimer osv. Med andre ord, jeg stresser ikke så mye med det der akkurat nå haha! For meg er det nok med skole akkurat nå, også har jeg jo masse tid i sommer til å øve til teoriprøven, slik at jeg kanskje kan kjøre opp til høsten hvis alt er i boks.

🌸Camille

4 Kommentarer

Susanesen Gudrun Hillsen

06.05.2017 kl. 20:39
Nydelege bildar. Som alltid !

Camille Pettersen

06.05.2017 kl. 22:36
Susanesen Gudrun Hillsen: Hehe, tusen takk <3

Pernille

06.05.2017 kl. 21:38
Syns du ble kjempefin :)

Camille Pettersen

06.05.2017 kl. 22:39
Pernille: Ååh tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no