hits

Blooming

  • 05.05.2017 kl. 21:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Tassen er alltid rundt meg når jeg tar bilder, så det var derfor han ble med på et av bildene i dag hehe!

Det står et stort tre utenfor hos meg som endelig har begynt å blomstre. Det er så fint, jeg bare elsker alt som er lyserosa (favorittfargen min). Nå har det ikke blomstret helt ut enda, men hadde uansett lyst til å dele disse bildene med dere. Kommer til å legge ut noen flere bilder når treet er helt utblomstret også. Da kan jeg vise hvor stort det er også. Det har stått der helt siden jeg flyttet hit når jeg var 6 år gammel og det blir bare større og større for vær vår som går. Har ingen anelse om hva slags tre det er, men det er et sånn tre som først får blomster og så får den blader når de har falt av. Der er litt trist at blomstene ikke varer så lenge, men men jeg får nyte det så lenge det varer haha, og så skal jeg som sagt ta en del bilder av det :)


I morgen har jeg time hos frisøren kl. 11 ut på Sørlandssenteret hvor jeg bruker å gå. Gleder meg utrolig masse! Det blir utrolig deilig å både friske opp fargen og klippet det litt. Skal vise dere resultatet i morgen! Ellers blir det jo veldig fint vær i morgen, så får se hva dagen bringer. Har vært veldig fint i dag også, så Celina og jeg hadde oss en fin liten gåtur i dag. Deilig å bare kunne gå i tshorte uten å fryse, hilsen en som egentlig er veldig frysen haha!

🌸Camille

3 Kommentarer

Susanesen Gudrun Hillsen

05.05.2017 kl. 21:49
Fine bildar! Eg bere elskar når våren er på hell og blomstane spirar. Sjønneste tassen ♡

Simona, 20år og mamma

05.05.2017 kl. 22:51
Utrolig fine bilder!!

Camille Pettersen

05.05.2017 kl. 23:04
Simona, 20år og mamma: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no