hits

Nice weather

  • 03.05.2017 kl. 21:45

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere! Jeg hadde det veldig fint i Arendal i helgen, og skolen startet igjen på tirsdag for meg. Det har vært så fint vær ute de siste dagene, så i dag etter skolen bestemte Celina og jeg for å gå en tur i skogen. Ser jeg bort i fra alle myggangrepene (haha, vet ikke om det var mygg eller hva det var for noe, men det var ihvertfall noen smådyr som fløy!), hadde vi en veldig fin tur. Jeg er så heldig å bo rett ved en skog og noen utrolig fine utsiktpunkter, så jeg må jo nesten ta nytte av det også. Har faktisk vært veldig flinkt å gjøre nettopp dette også. Det blir bare gåturer da ettersom formen ikke helt super for tiden, men jeg har veldig lyst til å begynne å begynne å jogge igjen. Det får være et av målene mitt denne våren/ sommeren, og komme tilbake i joggingen.

Da jeg var ute i skogen så jeg at det hadde begynt å spire veldig, så nå føler jeg våren virkelig er i gang, ihvertfall her på Sørlandet! Måtte selvfølgelig knipse et par bilder på veien. Her er et lite bildedryss av bildene jeg tok:

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Synes det er så fint når trærne begynner å spire og det endelig begynner å komme litt farge igjen i naturen.

🌸Camille

2 Kommentarer

Victoria Larsen

03.05.2017 kl. 22:04
Åh, kjempe fine bilder! :D

Camille Pettersen

04.05.2017 kl. 10:24
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no