hits

Latest buys

  • 20.04.2017 kl. 20:30

Hei, nå er det lenge siden sist jeg har hatt et skjønnhetsrelatert innlegg her på bloggen, tenke derfor at det var på tide med et nytt. Her om dagen mottok jeg en pakke fra blivakker.no. Dette er en side jeg har brukt å bestille fra i nærmere to år, så jeg kan si at jeg er en trofast kunde der haha! Jeg bestilte et par produkter herfra, og tenke derfor jeg kunne vise dem til dere i dette innlegget. Først vil jeg bare nevne dette ikke et et sponset innlegg (har ingen sponsede innlegg her bloggen, for dere som skulle lure), dette er produkter som jeg hadde veldig lyst på og jeg var så heldig å få dem av mamma! Så tusen takk hvis du leser dette mamma♥

Processed with VSCO with a5 preset

Loreal expert "shine blonde" // Redken "all soft heavy cream" // NYX "mirco borw pencil

Her er alle produktene, de to hårproduktene til venstre har jeg aldri prøvd før, mens brynspennen til venstre er jeg godt kjent med fra før. Hvis hårproduktene faller i smak, kommer jeg selvfølgelig til å anbefale dem her på bloggen. Har ikke vasket håret mitt siden jeg fikk dem så jeg har ikke noen egne erfaringer med dem enda. Gleder meg uansett veldig til å prøve dem ut, begge hadde også gode omtaler på nettsiden så jeg satser på at de kommer til å falle i smak. Kan også nevne at jeg er veldig "kresen" (eller skeptisk er vel det riktige ordet), når det kommer til å prøve nye hårprodukter, ettersom jeg allerede har funnet et par hårprodukter som jeg er veldig fornøyd med. Er dessverre tom for det meste, og tenke derfor det hadde vært gøy å prøve ut noe nytt denne gangen.

Processed with VSCO with a5 preset

Loreal expert "shine blonde": Jeg er en trofast bruker av Fudge sin lillashampoo, og buker den nesten hver gang jeg vasker håret mitt. Selv om denne ikke er så sterk som andre lillashmpoer, den tørker jo ikke ut håret heller, så føler jeg det er lurt å variere litt med andre type shampooer også. Da jeg så denne tenkte jeg at den ville passe perfekt for meg. Den er lilla inni, men på pakken står det ikke noe om at det er lillashampoo. Kan være den er det, men tror den er en ganske mild så for meg gjør ikke det noe. I beskrivelsen står det ihvertfall at det er shampoo som er beregnet for blondt hår og skal si håret både glans og styrke. Jeg merker håret mitt kan bli litt blast til tider, så håper denne kanskje kan hjelpe litt med akkurat det.

Processed with VSCO with a5 preset

Redken "all soft heavy cream"​: Hårkur er noe jeg ikke har tatt i bruk på lenge så tenke virkelig at det var på tide å ta det i bruk igjen nå. Jeg har prøvd et par andre produkter fra den samme serien "all soft", og har vært fornøyd med dem, tenke derfor jeg kunne gi denne en sjanse. Nå som håret mitt har vært gjennom så mye bleking, tror jeg det har veldig godt av en skikkelig kur og ikke bare balsam. I beskrivelsen står det at hårkuren skal sitte på i 5 - 15 minutter, og den er rik og fuktighetsgivende og skal mykgjør håret intens, noe jeg tror mine slitte tupper har veldig godt av!

Processed with VSCO with a5 preset

NYX "mirco borw pencil: Dette er det eneste av produktene over som jeg har prøvd flere ganger tidligere og alltid havner tilbake til. Jeg kan derfor komme med mine egne meninger og erfaringer. Jeg har lett etter denne et par ganger på HM, men de har nesten aldri fargen min, da jeg så den for bare 79 kr på blivakker.no måtte jeg bare slå til! Jeg bruker fargen "Taupe", har hatt "Ash borwn" tidligere, men føler den er litt for varm i fargen for meg. Uansett så elsker jeg denne brynspennen, den er så enkel og påføre også har den en veldig god kost som man kan børste brynene med. Det enste som er et lite minus for min del, er at det kunne vært litt mer produkt i den, så den holder ikke så lenge, men med tanke på prisen så gjør det ikke så mye for min del :)

Har dere kanskje prøvd eller hørt om noen av disse produktene? 

1 Kommentar

Evelin

20.04.2017 kl. 21:01
liker godt den nyx eyelineren :D og elsker den loreal shampoen :D

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no