Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 09.04.2017
 • OOTD - Palmesøndag

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Jakke ZARA // Topp Hollister // Jeans Gina Tricot // Solbriller Ray - Ban

  Hei folkens! Når jeg tenker over det, har jeg kanskje hatt et innlegg hvor jeg har på meg akkurat dette antrekket før. Haha, jaja det får bare gå i dag! Er utrolig glad i denne skinnjakken som jeg kjøpe for ca. 3 år siden i Roma. Har kun denne skinnjakken og føler ikke noe behov for å ha noen flere heller. Jeg er en sånn person som liker å ha litt at alt, og da trenger jeg ikke å ha f.eks. 3 forskjellige dongerijakker (det holder med én som jeg også har). Nå sier jeg ikke at det gjør noe å ha flere av samme type plagg. Det er helt greit det også altså! Jeg personlig liker å leve litt mer "minimalistisk" og kjøpe litt ting her og der, men ikke sånn at det blir for mye av det ene og det andre. Da vil jeg heller finne en ting som jeg liker urolig godt og som jeg kan ha i mange år fremover, akkurat som denne skinnjakken som forsatt er i utrolig fin stand!


  Tidligere i dag, var jeg og så kusinen min fremtre på en påskeforestilling i kirken. Det var utrolig gøy og se henne og hun var utrolig flink! Planene var egentlig å bli enda en natt i Arendal, men siden jeg snart reiser igjen og formen ikke er så bra, vil jeg ha litt tid til å pakke og slappe av. Jeg er hjemme igjen nå, og resten av familien fra Arendal kommer til meg i morgen, så jeg får uansett sett dem igjen før jeg reiser. I morgen har jeg også noen planer med en venn av meg, så det blir veldig koselig♥ På tirsdags morgen reiser jeg opp til Ålesund for å besøke resten av familien min. Det blir en veldig lang biltur, da jeg bor i Kristiansand. Gleder meg uansett veldig til å se alle der opp igjen, spesielt nå som det er stund sist jeg så dem!

  Ønsker alle sammen en fin palmesøndag, og for dere som ikke feirer det ønsker jeg dere en fin dag videre♥

  6 Kommentarer skjul

  Hege Kristin

  09.04.2017 kl. 17:19
  så fint antrekk <3

  Camille Pettersen

  09.04.2017 kl. 20:45
  Hege Kristin: Tusen takk <3

  Victoria Larsen

  09.04.2017 kl. 17:24
  Flott antrekk! Kjempe fine bilder :D

  Camille Pettersen

  09.04.2017 kl. 20:46
  Victoria Larsen: Ååh, tusen takk :)

  Beauty Vibe Queen

  09.04.2017 kl. 22:11
  Fint antrekk :)

  Camille Pettersen

  10.04.2017 kl. 10:03
  Beauty Vibe Queen: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits