hits

En uforglemmelig og fin opplevelse

  • 04.04.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

Hei dere, i dag skal jeg fortelle dere om en utrolig fin opplevelse som jeg hadde i går kveld❤

I går kveld var Celina og jeg ute i skogen og tok bildene som dere ser over. Når vi skulle ta oss veien hjemover fikk vi øye på en katt som kom opp fra en skråning. Den mjauet veldig, var skikkelig kosete og nærmest glad for å se oss. Vi var fortsatt et godt stykke inne i skogen og syntes det var veldig rart at en så fin og velstelt katt som den vandret rundt her. Da vi fortsatte å gå begynte denne katten og følge etter oss og den så nesten litt forvirret ut, akkurat som den ikke viste helt hvor den skulle gå henne. Vi gikk og gikk og den holdt seg rett bak oss hele veien. Da vi kom ut av skogen og inn i nabolaget hvor veien deler seg, fortsatte den å følge oss. Mens vi gikk bortover langs nabolaget følge vi med på om katten gikk mot et av husene. Det gjorde den altså ikke. Vi kom fram til huset der vi bor og der stod katten i hagen vår.

Ettersom katten hadde fulgt etter oss hele denne veien, antok vi at den hadde gått seg vill. Vi tok den så inn på kjøkkenet og gav den litt mat, og den var ganske sulten! Etterpå prøvde vi å slippe den ut for å se hva den kom til å gjøre. Dette gjorde vi et par ganger, men den holdt seg bare rundt huset vårt. Det var da det gikk opp for meg at noen kanskje savnet denne katten. Tilfeldigvis søkte jeg opp "katter forsvunnet i Kristiansand" og kom inn på en Facebook - side med en haug at katter som var forsvunnet. Jeg bladde meg ned et stykke i arkivet da jeg plutselige fikk øye på en katt som var prikk lik den katten vi hadde funnet. Pappa hjalp meg så med å kontakte eieren og i neste sekund kom eieren å hentet katten sin.

Alt dette skjedde i går kveld, og mens vi ventet på eieren ble det litt styr med alle de andre kattene. Vi har jo 3 hokatter og en hankatt, så det sier kanskje litt haha! Uansett så er jeg bare så glad for katten fant eieren sin igjen. Det varmet kattehjertet mitt❤

4 Kommentarer

mallows

04.04.2017 kl. 16:17
utrolig fin utsikt

Victoria Larsen

04.04.2017 kl. 17:27
Wow, nydelige bilder! Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

DAGSVERMER.NO

04.04.2017 kl. 17:30
Åh, så herlig. Nydelige bilder.

Hege Kristin

04.04.2017 kl. 21:19
så fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no