hits

Washed out jeans

  • 01.04.2017 kl. 22:30

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

JEANS FRA GINA TRICOT // 299 KR

Hei! Som dere sikkert har fått med dere har jeg ikke blogget så mye denne uken pga. skole og sånt, men jeg kan fortelle dere litt hva jeg ellers har gjort de siste dagne. Jeg har vært en del ute på tur, både i går og i dag. Tok også med meg kameraet på disse turene, men siden været ikke har vært fult så fint ble det ikke så mange bilder. Gleder meg masse til i morgen, da blir det fint vær igjen♥ Uansett, etter Celina og jeg hadde vært ute å gått i dag ble det nok en tur ut på senteret med bestemor. Her fikk jeg kjøpt meg et par ting jeg trengte, blant annet denne jenasen som dere ser på bildene over. Hadde lyst på en lit annerledes farge og da jeg så denne "washed out" typen, ble jeg helt forelsket.

Jeansen er fra Gina Tricot og modellen heter "Alex". Det er så og si de eneste jeansene jeg kjøper. Jeg bare elsker dem, de sitter så fint på♥ Selv er jeg ikke så glad når de blir alt for høye i livet (vet mange liker det, men ikke jeg haha!), men disse er akkurat passe for meg. En annen ting er prisen. Jeg er veldig nøye når jeg er ute å handler og ser alltid etter det som er billigst. Selv synes jeg 299 kr er billig for en jeans, hvis man sammenligner det med andre type merker. Jeg hater virkelig å bruke masse penger på klær og er generelt ikke så nøye med merkene. Det som betyr noe for meg er at det skal være god kvalitet på de klærne jeg kjøper, og selvfølgelig at de er fine på.

Processed with VSCO with a5 preset

Hadde det veldig kos på Joe & The Juice♥

Glemte nesten å skrive det, men det er jo 1. april i dag! Har dessverre ikke fått lurt noen i dag, kan bare ikke holde meg så det nytter bare ikke, haha. Er det noen som kanskje har klarte å lure noen?

4 Kommentarer

Charlotte A Egeberg

01.04.2017 kl. 22:51
kjempefine bilder og fin jeans:)

så godt ut det på bildene :)

Ha en fin kveld :D

Camille Pettersen

02.04.2017 kl. 10:39
Charlotte: Ååh tusen takk <3

Hege Kristin

02.04.2017 kl. 01:19
så fint antrekk!

har ikke trodd på noe jeg har lest på facebook i dag, hahah :D

Camille Pettersen

02.04.2017 kl. 10:40
Hege Kristin: Tusen takk! Haha, ble selv lurt et par ganger :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no