hits

Bildene som ikke kom på bloggen #1

  • 23.03.2017 kl. 18:00

Noen ganger når jeg skal ta bilder til bloggen, går ikke alt helt etter planen og det er nettopp det jeg har tenkt å vise dere i dette innlegget. Håper dere finner det like morsomt som meg haha. Synes forresten det er veldig lurt å ha slike innlegg i blant,  det viser sannheten bak det å ta bilder for det er ikke alltid så lett som det ser ut som. Det skal ofte mange til før man får akkurat det man har lyst på. Jeg har aldri laget et slik innlegg før faktisk, men jeg har tenkt å begynne med å ha slike innlegg en gang iblant. Nok babling fra meg nå (jeg har en stekt tendens til å spore helt av når jeg først begynner å skrive om et eller annet) og enjoy disse bildene av meg som dummer meg litt ut:

Processed with VSCO

Du vet når du ikke er helt klar over at bildet skal tas, ja slik var det for meg akkurat her.

Processed with VSCO

Camille + sol i ansiktet = to ting som ikke passer så bra sammen. I tillegg så jeg unormal blek ut på dette bildet!

Processed with VSCO

Et kamera som ikke vill fokusere på meg, i tillegg til en katt som stiller seg opp i vinduet og ikke gidder å se i kameraet. Nei vet du hva!

Processed with VSCO

Når du ikke engang vet at du blir tatt bilde av...

Processed with VSCO

Du kan vell ikke smile litt mindre og se litt med forkjølet ut Camille?

Processed with VSCO

"Bestemor! Ikke hold kamerat så nærme ansiktet mitt plis"

Processed with VSCO

Jeg kunne ikke ta med bare bilder av meg i dette innlegget, tassegutten måtte også være med :) Her ser han litt fortvilet ut...

Processed with VSCO

Til slutt, favoritten min. Tassen som nyter litt vann rett fra krana haha!

Nå har jeg ikke blogget på  to - tre dager, men det har vært en del å gjøre på skolen i tillegg til at jeg har vært syk. Jeg gleder meg i hvert fall mye til å få blogge mer nå til helga! Hva synes dere forresten om slike "bilder som ikke kom på bloggen" - innlegg?

2 Kommentarer

Sofie-Amunda

23.03.2017 kl. 22:57
Så morsome bilder

Camille Pettersen

25.03.2017 kl. 09:02
Sofie: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no