hits

Which one of these to?

  • 16.03.2017 kl. 21:10

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

I høstferien var jeg i Tyskland og da var jeg innom en av favorittbutikkene mine, nettopp Hollister. Jeg fant utrolig mye fint da jeg var der, blant annet disse to søte overdelene som jeg tenkte jeg kunne vise dere i dette innlegget. Jeg har mange søte topper fra før av, men slike vanlige tshorter med korte armer har jeg egentlig veldig få av. Jeg hadde en tshorte fra Hollister før, men jeg bruke den så mye at den ble helt utvasket og nuppete. Det sier kanskje litt hvor mye jeg er elsker dette merket! Da jeg så disse to måtte jeg bare kjøpe dem. Det var akkurat noe sånt jeg hadde sett for meg. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med dem og gleder meg masse til å kunne bruke dem fremover nå. Nå som det begynner å bli litt varmer ute (ihvertfall her på Sørlandet, vet ikke helt hvordan det er for dere), passer det helt perfekt å bruke slike overdeler som disse to.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Begge overdelene er veldig basic, men av en eller annen grunn er det nesten bare slike klær jeg bruker. Kjøper jeg noe som er litt utenfor komfortsonen min, ender jeg nesten opp med å aldri bruke det. Jeg er også en type person som liker å kle meg så behagelig som mulig, så det sier vell kanskje litt. Poenget mitt er ihvertfall at jeg får mye mer nytte av å kjøpe slike basic plagg som dette, og at det er det jeg kanskje burde kjøpe mest av. Nå er den ene overdelen rosa, så da skiller jeg vell meg litt ut eller hva? Jeg hadde egentlig bare tenkt til å kjøpe den rosa og det var egentlig det jeg gjorde, men så kom jeg forbi nok en Hollister - butikk og kjøpte derfor en til av dem. Ettersom jeg var så fornøyd med den ene tenke jeg at like god kunne ha to av dem haha! Den grå er ikke like "bam" som den rosa, men synes den er veldig kul med den skriften på sidene! Jeg vet virkelig ikke hvilken jeg liker best av dem, synes begge er utrolig fine på hver sin måte♥

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Over til noe annet, føler jeg har kommet inn i en veldig bra rutine her på bloggen. Nå blogger jeg en gang om dagen, noe som passer veldig fint for meg. Jeg har ikke delt så mye om hva jeg gjør for tiden og hvordan jeg har det sånn generelt da. Som dere kanskje har fått med dere er jeg ikke 100% frisk, skiver jo ofte at jeg er syk her på bloggen. Jeg går på skole selvfølgelig. Det er veldig krevende for meg, men jeg klarer det akkurat. Jeg får kanskje ikke de beste karakterene i alle fagene jeg har, men de er gode nok. Med tanke på alt jeg har på meg akkurat nå, er jeg egentlig veldig stolt over av hva jeg klarer å gjøre. Nå lurer dere kanskje litt på hva jeg mener når jeg sier at jeg er "syk", og det er som sagt tidligere noe jeg har tenkt til å lage et eget innlegg om snart. Det er en del ting jeg har lyst å dele med dere, ettersom jeg tror det er mange som kanskje er eller har vært i en lignende situasjon som meg og jeg håper derfor det kanskje kan være til hjelp for noen på et vis.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hvilken likte du best av dem, den rosa eller kanskje den grå? Jeg klarer ikke å velge haha!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no