Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 11.03.2017
 • Burgundy skater dress

  - Kjole fra Gina Tricot -

  Hellu, nå er det vel en uke siden sist jeg ga fra meg et ord her på denne bloggen. Jeg har hatt planer om å blogge, men så har det kommet en del i veien. Jeg har blant annet vært i Drammen, men dette kan jeg komme tilbake til senere i et eget innlegg. Kan si at det har noe med sykdommen min å gjøre, og at jeg endelig vet hva som egentlig "feiler meg". Det kan bli en liten stund til jeg velger å skrive om dette her på bloggen, men jeg har veldig lyst til å dele så snart som jeg føler for det. Jeg tror det kan bli et innlegg som noen kanskje kan kjenne seg litt igjen i. Det vil også være veldig godt å dele det for min egen del, da det ofte kan oppstå misforståelser rundt denne sykdommen. Jeg håper dette innlegget kanskje kan hjelpe andre med å forstå hva denne sykdommen egentlig dreier som om, for den er ganske kompleks for å si det sånn!

  Jeg har ikke gjort så mye annet enn å ta det litt rolig de siste dagene. Jo, jeg har forresten begynt å prøve ut mye nytt når det kommer til matlaging. Har tenkt litt på om jeg kanskje skal legge ut noen nye oppskrifter her på bloggen. I dag lagde jeg blant annet en utrolig god vegetarsuppe til middag som hele familien spiste. Den var utrolig god! Nå er jeg ikke verdensmester når det kommer til matlaging, men jeg er ikke dårlig heller. Synes det er veldig gøy å drive med, og det er det som er viktig, at du trives med det du gjør! Det blir nesten som en liten hobby for meg.

  Hva syes dere om noen nye oppskrifter her på bloggen, hadde det vært noe?

  4 Kommentarer skjul

  Iselin Renée

  11.03.2017 kl. 21:50
  Så fin kjole :)

  Camille Pettersen

  12.03.2017 kl. 10:41
  Iselin Renée: Tusen takk <3

  Evelin

  23.03.2017 kl. 20:02
  ååh så fin kjole:D du er så naturlig pen :D fin med lite sminke:* det er det ikke alle som er :D så ta det til deg :*

  Camille Pettersen

  25.03.2017 kl. 09:00
  Evelin: Tusen hjertelig takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits