hits

Gårsdagens utflukt

  • 25.02.2017 kl. 15:30

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Bilder fra gårsdagens lille utflukt

Hei dere♥ I går var det utrolig fint vær ute og da måtte jeg nesten utnytte det med å komme meg ut på en tur. Det ble derfor en tur ut i skogen og opp til en liten topp i nærheten av der jeg bor. Mamma ble også med, og vi hadde en utrolig fin tur sammen. I dag derimot er det ikke noe fint vær, så jeg er veldig glad for at jeg fikk unyttet den fine dagen som var i går.

Hver gang jeg er ute å går ser jeg alltid noen som går tur med en hund. Jeg har kanskje ikke fortalt dette på bloggen før, men jeg hadde faktisk en hund for ca. 2 år siden. Jeg merker virkelig at jeg savner å ha en hund, og har allerede bestemt meg for å få en hund når jeg først har råd og tid til det. Det er litt vanskelig å ha ansvar for en hund når du går på skole/ studerer, så jeg må nok vente et par år. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til den dagen kommer!

Noen andre som er glad i å gå tur i skogen og har eller kunne tenkt seg en hund?

2 Kommentarer

Victoria Larsen

25.02.2017 kl. 16:19
Kjempe fine bilder! :D

Camille Pettersen

26.02.2017 kl. 15:16
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no