Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 25.02.2017
 • Gårsdagens utflukt

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Bilder fra gårsdagens lille utflukt

  Hei dere♥ I går var det utrolig fint vær ute og da måtte jeg nesten utnytte det med å komme meg ut på en tur. Det ble derfor en tur ut i skogen og opp til en liten topp i nærheten av der jeg bor. Mamma ble også med, og vi hadde en utrolig fin tur sammen. I dag derimot er det ikke noe fint vær, så jeg er veldig glad for at jeg fikk unyttet den fine dagen som var i går.

  Hver gang jeg er ute å går ser jeg alltid noen som går tur med en hund. Jeg har kanskje ikke fortalt dette på bloggen før, men jeg hadde faktisk en hund for ca. 2 år siden. Jeg merker virkelig at jeg savner å ha en hund, og har allerede bestemt meg for å få en hund når jeg først har råd og tid til det. Det er litt vanskelig å ha ansvar for en hund når du går på skole/ studerer, så jeg må nok vente et par år. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til den dagen kommer!

  Noen andre som er glad i å gå tur i skogen og har eller kunne tenkt seg en hund?

  2 Kommentarer skjul

  Victoria Larsen

  25.02.2017 kl. 16:19
  Kjempe fine bilder! :D

  Camille Pettersen

  26.02.2017 kl. 15:16
  Victoria Larsen: Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits