hits

My little hair journey

  • 11.02.2017 kl. 15:00

 

Hei dere♥ Nå har jeg ikke blogget noe regelmessig på en stund. Jeg merker virkelig at jeg har savnet det, og er kjempeglad for å være tilbake nå. Grunnen til at jeg ikke har blogget noe på en stund er fordi jeg hatt ganske mye gjøre på skolen. Jeg har derfor valgt å prioritere skolen framfor bloggen, noe jeg tror dere skjønner. Men tilbake til hva dagens innlegg skulle handle om, "my little hair journey", eller jeg kan vel egentlig kalle det for min lille (store) hårkrise.

De siste to ukene har jeg gått rundt med 4 forskjellige hårfarger. Ja, siden sist jeg blogget gikk jeg enda en gang til frisøren. Jeg tenke jeg kunne dele noen bilder av håret mitt gjennom prosessen. Ingen av disse bildene er redigert btw, jeg økte bare lysstyrken litt:

Dette var da utgangspunktet. Jeg hadde ikke stripet eller farget håret mitt på over et halvt år, og følte virkelig det var på tide å friske litt opp på fargen. Ettersom etterveksten allerede hadde vokst gange langt ut, tenkte jeg at jeg like godt kunne farge det litt mørkere, men forsatt beholde en kald farge og ha det litt lysere i lengden. Det var dette jeg prøvde å forklare til frisøren, men tror kanskje det ble litt missforståleser her.

Som dere ser endte jeg opp med en veldig mørk oransje farge (bildene viser det ikke så godt, men håret mitt var veldig oransje). For all del var det en fin farge, men for meg som er såpass kald og lys i huden, passet denne fargen ikke så bra. I tillegg var bunnfargen frisøren la på toppen nesten litt mørkere en min naturlige farge. Jeg hadde jo ikke lyst på noe tydelig ettervekst når det vokste ut igjen. Jeg synes det er greit når etterveksten er litt mørkere enn den fargen du har i håret, men ikke når etterveksten er lysere enn den fargen du har i håret.

Jeg gikk tilbake til samme frisør og fikk en ny time gratis. Frisøren tok ut fargen av håret (avfarging), men siden det var permanent ble håret mitt en veldig lys, men forsatt ganske oransje farge som jeg ikke likte. Frisøren la derfor i noen få lyse striper. Håret mitt var nå en rar miks av gråblonde og oransje toner. På dette tidspunktet ble jeg litt irritert egentlig. På begge frisørtimene understreket jeg tydelig at jeg ville ha en kald farge, men det fikk jeg ikke.

Etter to mislykkede frisørtimer gikk jeg til en annen frisør som virkelig kunne jobben sin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Under denne prosessen har jeg lært at jeg virkelig ikke trives som brunette, og det var også en av grunnene til at jeg ba frisøren farge det lysere igjen. Håret mitt ble selvfølgelig litt slitt etter all den fargingen/ blekingen, men det ordnet seg med en liten klipp som jeg fikk mamma til å gjøre på meg. Nå har jeg en blond kaldt fagre igjen, og det er akkurat slik jeg trives :)

Beklager for et skikkelig "hårfokusert" innlegg, men håper dere synes det var litt morsomt å høre om min lille hårkrise, haha!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no