hits

Dagens lille innkjøp

  • 27.01.2017 kl. 19:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Hei folkens! Her om dagen bestilte jeg denne pakken fra blivakker.no. I det siste har jeg nesten bare brukt vanlig "butikkshampoo". Jeg merker at dette ikke er så bra for håret mitt, da det allerede er farget og håret blir mer tørt og livløst av det. Nå som jeg skal farge håret mitt igjen, hadde jeg lyst på noen gode hårprodukter som beskytter hårfargen og gjør at den ikke falmer så fort. Da jeg så denne pakken med både shampoo og balsam, måtte jeg bare slå til. Jeg er veldig fornøyd med andre produkter fra Fudge, så jeg satser på at jeg kommer til å elske disse to også♥

De siste dagene har gått utrolig fort, bortsett fra i dag. Jeg har vært syk, og da blir dagene litt lengre enn det de egentlig er. Uansett, så føler jeg meg litt bedre nå. I morgen skjer det forresten en del. Jeg skal først til frisøren, og etter jeg har vært der reiser jeg bort til Arendal med familien min. Vi skal overnatte hos tanten min, også tror jeg vi skulle ut å spise. Gleder meg veldig, tror det kommer til å bli veldig koselig♥ Det blir også spennene å så hvordan håret mitt blir. Jeg kommer ikke å si hva jeg skal gjøre, dette blir en overraskelse hehe.

Har dere prøvd denne shampooen og balsamen fra Fudge?

2 Kommentarer

Victoria Larsen

27.01.2017 kl. 19:55
Så fine innkjøp! :)

Camille Pettersen

03.02.2017 kl. 16:38
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no