hits

Hjemmetrening?

  • 22.01.2017 kl. 15:00

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Selvfølgelig måtte den være rosa, dere kjenner meg haha...

Hei dere. Etter jeg hadde vært på tur i går som jeg skrev at jeg skulle. Var forresten utrolig deilig å komme seg ut etter å ha vært dårlig så lenge. Jeg tok ikke med kameraet da, men jeg var bare på en topp i nærheten av der jeg bor sammen med mamma. Noe som også var veldig koselig! Uansett, litt senere på dagen dro i hvert fall pappa og jeg ut en liten tur på Sørlandssenteret. Vi skulle egentlig bare ned på matbutikken en tur, men så fant vi ut at det var en stund siden jeg hadde øvelsekjørt. Så da kjørte vi likegodt helt ut dit, noe som er et godt stykke fra der jeg bor.

Jeg hadde tenkt til å kjøpe dette sist gang jeg var på senteret, men da glemte jeg det. Nå har jeg endelig fått tak i en slik treningsmatte som jeg hat hatt lyst på en stund. Tror bare den kostet rundt 80 - 90 kr på XXL, noe som også var veldig kjekt. Jeg meldte meg nettopp ut av treningssentret, men kan gå der en måned til. Grunnen til det, er at jeg føler jeg fikke år brukt det så mye. Jeg løper som regel ute, og de øvelsene jeg bruker å gjøre kan jeg likegodt gjøre hjemme. Det var detrfor jeg hadde så lyst på denne matta. Startet faktisk dagen med å gjøre noen øvelser, og jeg håper jeg kan bli flinkere til å få en litt mer fast rutine nå. Jeg skal i hvert fall prøve.

Processed with VSCO with b5 preset

Jeg måtte bare ta med dette bildet som pappa tok av meg da jeg kjørte. Det er veldig utydelig, men se hvor seriøs jeg ser ut når jeg kjører. Dette er da meg når jeg konsentrer meg skikkelig. Haha, jeg ser nesten litt sur ut.

Har ikke noen spesielle planer for i dag, men ønsker dere alle en kjempefin søndag videre♥♥

2 Kommentarer

Victoria Larsen

22.01.2017 kl. 17:33
Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

Camille Pettersen

22.01.2017 kl. 19:15
Victoria Larsen: Tusen takk, i like måte <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no