hits

I needed something pink

  • 14.01.2017 kl. 16:00

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Løpesko - NIKE FLYKINT

Hei folkes! Her om dagen fikk jeg en pakke fra Zalando som jeg hadde bestilt for en ukes tid siden. Den inneholdt blant annet disse skoene og noen nye treningstights fra Nike. Begge disse tingene var noe jeg virkelig trengte. Jeg fikk dette av mamma, tusen takk viss du leser dette♥ Nå har jeg ikke blogget på et par dager, men jeg har bare hat en helt vanlig skoleuke. I går kveld slappet jeg bare av ettersom jeg hadde vært syk den dagen. Jeg føler meg bra igjen nå, og håper 

Tildigere i dag dro pappa og jeg en tur ut til Sørlandsparken. Vi var først innom IKEA og her kjøpte jeg meg blant annet det gråe teppet som dere ser på bildene. Bildet viser det ikke, men det er bare et lite sånn firkant ett. Synes det passet veldig fint på det hvite/ rosa/ gråe rommet mitt. Deretter tro vi på Sørlandssentret og her kjøpe jeg meg et nytt par svarte jeans fra Gina Tricot, noe jeg også virkelig trengte. Bruker seriøst disse hele tiden, det har dere nok fått med dere hvis dere har lest bloggen min er stund haha.

Vi handlet også inn til taco ettersom jeg skal få besøk av en venn senere i kveld. Gleder meg veldig til å se henne igjen♥ Vi går ikke på samme skole, så det blir ikke så ofte vi ser hverandre. Derfor er det alltid ekstra kjekt når vi først ser hverandre igjen. Apropo været her i Kristiansand. Da jeg sto opp i dag var alt dekket av snø. Synes det er fint jeg, for da blir det ikke så grått og mørkt som det har vert i det siste. Skal faktisk ut å ta noen bilder nå haha!

Hva synes dere om de nye løpeskoene mine, fine eller hva?

6 Kommentarer

14.01.2017 kl. 16:14
Utrolig fine og freshe sko :)

Camille Pettersen

15.01.2017 kl. 15:30
Anonym: Tusen takk <3

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 16:22
Så fine de var! :)

Camille Pettersen

15.01.2017 kl. 15:31
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Evelin

14.01.2017 kl. 17:24
åååh så fine:D

Camille Pettersen

15.01.2017 kl. 15:31
Evelin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no