Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 07.01.2017
 • Black and white outfit

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  "Remember to enjoy the little things in life. One day you`ll look back and realize they where the big things"

  ❤❤❤

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Skinjakke ZARA

  Genser Weekday

  Jeans Gina Tricot

  Sko Converse

  Gjett hvor lenge jeg sov i dag? Sto ikke opp før 11.15 i dag. 11.15! Kan faktisk ikke huske jeg sist jeg sov så lenge. Dette er kanskje ikke så seint for de fleste, men for meg som vanligvis står opp tidlig hver dag, også i helgene, er dette kjempeseint. Da jeg sto opp følte jeg at jeg hadde gått glipp av hele dagen liksom (hadde ikke det altså, men dere skjønner hva jeg mener). Det som var deilig da, var at jeg endelig følte meg skikkelig uthvilt og det er noe jeg ikke har følt på en stund nå. Som jeg skrev i går har jeg vært veldig sliten, men nå føler jeg meg litt bedre.

  Det ble dessverre ikke noe trening i dag, men i morgen skal jeg! Det eneste jeg egentlig har gjort i dag er å rydde rommet mitt, også har jeg vært med mamma en tur på butikken for å handle noe som jeg trengte. Snakker ikke så mye om mat her på bloggen, men siden jeg både er vegetarianer og ikke tåler laktose og gluten så godt, lager jeg mye mat selv. Har faktisk vurdert om jeg skal begynne og legge ut noen oppskrifter her på bloggen. Ikke at jeg er så flink når det kommer til matlaging, men tenkte kanskje det hadde vært litt gøy. Hehe, for se om det blir noe eller ei.

  Hva synes dere om antrekket forresten? Veldig basic, men det er sånn jeg liker det♥

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits