hits

My room christmas edition

  • 22.12.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

❤❤❤

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kalenderen min varte ikke så lenge i år. Klarte ikke å holde meg og spiste opp sjokoladen innen de to førte ukene av desember. Jeg som hadde lovt meg selv å bare spise en hver dag, haha! Andre som også har åpnet noen ekstra luker en dag? 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! Slik ser rommet mitt ut nå i desember. Hadde tenkt til å vise dere rommet mitt litt tidligere, men av en eller annen grunn så hadde jeg nesten glemt det helt bort. Det er ikke så pyntet, men jeg vil jo si at det er pyntet (hvis dere skjønner hva jeg mener). Jeg har både skaffet meg et lite juletre også har jeg de lysene som henger på veggen (buker å henge der hele året egentlig) og noen andre par småting. Dette er mer en nok for meg, jeg har virkelig ikke behov for noe mer. Jeg synes bare det er koselig å kunne gå inn på rommet mitt og få litt julefølelse der også.


Nå tipper jeg de fleste har juleferie, og jeg håper alle koser seg masse og slapper godt av♥ Det prøver i hvert fall jeg å gjøre! Merker det var veldig godt med litt fri nå etter alle disse lange og noen ganger litt slitsomme ukene med masse prøver, leker osv. Eller egentlig så synes jeg disse ukene har gått utrolig fort, i morgen er det jo allerede lille julaften. Jeg skjønner virkelig ikke hvor alle dagene i denne måneden har blitt av. Det har gått så fort! Tror faktisk ikke jeg har hat tid til å sett en hel julefilm en gang, så det må jeg få gjort nå, haha. 

I går var jeg som sagt hos fysioterapeut, noe som gikk veldig fint. Fikk noen øvelser jeg skal begynne å gjøre. Jeg har også fått trent en del i det siste, merker det veldig godt ettersom jeg er ganske stiv nå. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av de to siste dagene nå. I morgen reiser jeg bort til Arendal. Her skal jeg feire julaften sammen med familien min. Jeg tipper vi blir rundt 17 personer i år, så vi blir ganske mange. Gleder meg masse♥ Skal reise bort ganske tidlig i morgen sammen med søsteren og bestemoren min også skal vi være med å hjelpe til litt.

Ønsker alle en fin kveld videre, og håper som sagt at alle koser seg masse. Klem♥

2 Kommentarer

Victoria Larsen

22.12.2016 kl. 21:40
For noen nydelige bilder <3 elsker stilen!

Camille Pettersen

23.12.2016 kl. 17:10
Victoria Larsen: Ååh tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no