hits

My favourite makeup products

  • 19.12.2016 kl. 20:30

Processed with VSCO with a5 preset

Hei folkens! Nå fikk jeg ikke blogget noe i helgen annet enn på fredagen. Jeg hadde blant annet besøk av tanten min, noe som var veldig koselig♥ På søndagen dro hele familien ut på Sørlandssenteret. Her fikk Celina og jeg lovt til å være med på å plukke ut gaven vi skal få til jul. Jeg skal ikke si hva det er enda, men det er noe jeg har hatt lyst på utrolig lenge. Kan nesten ikke vente til julaften nå, wiii som jeg gleder meg haha! I dag hadde jeg forresten en presentasjon på skolen og dette var den siste prøven nå før jul. Nå er alt stress over og jeg kan kan jeg virkelig slappe av♥

Tilbake til dagens innlegg. Her om dagen gikk jeg gjennom og ryddet sminken min, og siden snart 2016 er over, kom jeg på at jeg kunne lage et innlegg der jeg viser dere mine favoritt sminkeprodukter som jeg har hatt i 2016. All sminken har jeg selv betalt for, og jeg deler kun mine egne meninger om de produktene som har fungert best for meg:) Jeg har ikke valgt å skrive på noe pris eller hvor jeg har kjøpt de forskjellige produktene ettersom de er ganske lette å få tak i, og jeg tipper de fleste har hørt om mange av disse før.

Processed with VSCO with a5 preset

Maybeline Lash Sesatinoal

Hvis jeg kunne valgt kun ett sminkeprodukt på denne listen, hadde jeg valgt akkurat denne mascaraen. Dette er helt garanter min all times favorites. Jeg kjødder ikke med dere når jeg sier at jeg har kjøpt 10 stykk av disse i år. (Sier kanskje hvor glad jeg er i den). Den finnes både i svar og ekstra svart som dere ser på bilde. Jeg har prøvd begge og ekstra svart er helt klart min favoritt♥ Den andre er også god altså! Det jeg liker med akkurat denne mascaren er at den er så lett å jobbe med, den klumper seg ikke, drysser ikke og holder seg veldig godt i løper av dagen. Trenger jeg å si noe mer!

Processed with VSCO with a5 preset

NYX Micro Brow Pencil

Dette er tredje gang jeg har kjøpt denne brynspennen i år, og jeg bare elsker den! Den er myk og lett å påføre. Brynspennen er også veldig liten og spiss, noe som fungerer veldig bra når man vil gjøre bryne sine nøye. Noe som også er veldig greit med denne er at man ikke trenger å spisse den og at det varer ganske lenge (synes jeg da). Første gang jeg kjøpte den hadde jeg den i fargen "taupe" og de andre gangene "ash brown". Begge fargene passet veldig fint til meg, og jeg anbefaler disse to fargene til dere som liker å ha litt mer grålige toner på brynene. Det gjør i hvert fall jeg haha.

Processed with VSCO with a5 preset

ESCADA "Cherry In The Air"// Jucy Couture "Viva La Juiicy"

Jeg kunne ikke bare velge en av disse to parfymene, begge måtte være med. Disse har jeg brukt vær eneste dag i 2016. Nå er jeg dessverre tom for den fra Jucy Couture, men jeg har forsatt litt igjen av den andre. Jeg er utrolig dårlig til å beskrive dufter, men begge lukter himmelsk og friskt. De er ikke for søte, og heller ikke for sterke. En perfekt kombinasjon spør du meg♥ De lukter selvfølgelig litt forskjellig. Den fra Escada har kanskje en litt mer sommerlig duft. Begge lukter i hvert fall utrolig godt og er helt klart favorittparfymene mine fra 2016.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

MAC "Cream Cup" and "angel"

Skal jeg være helt ærlig så har jeg ikke brukt så mye på leppene i år annet enn EOS og lypsyl. Jeg sliter med tørre lepper hele året, og jeg synes derfor leppestiften ofte kan legge seg litt rart. Uansett, de få gangene jeg først har brukt noe på leppene, så har det vært en av disse to. Jeg er veldig glad i nude toner. Disse to ligner veldig på hverandre, men jeg føler kanskje Cream Cup er litt lysere. Ble litt usikker nå, men jeg tror Cream Cup er den nederste fargen som jeg har på hånden min her. Uansett så er jeg veldig glad i dem begge to, de holder lenge og ser veldig fine ut på synes jeg.

Processed with VSCO with a5 preset

Too Faced "Chocolate Soleil Medium"//  Benefit "danelion"// MAC "Mineralize Skinfinish"

Nå buker jeg ikke noe hudsminke til vanlig, men når jeg skal noe spesielt så er det alltid disse tre produktene jeg tar på meg. Jeg bare elsker kombinasjonen av disse, bronzeren som by the way lukter utrolig godt av sjokolade, highlighter som legger seg utrolig fint og blushen som har den perfekte fargen for hunden min. Alle disse tre produktene har jeg hatt ganske lenge nå, så jeg vil garantert kalle de for noen all times favorties produckts♥

Har dere prøvd noen av disse produktene, i så fall hvilken er deres favoritt?

1 Kommentar

Victoria Larsen

19.12.2016 kl. 23:45
Elsker mye her! :D

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no