hits

My favorite beauty hacks

  • 06.12.2016 kl. 17:30

Processed with VSCO

♥ Påfør Castor Oil på vippene og brynene dine vær dag før du legge deg. Skyll så oljen av igjen når du våkner opp. Dette vil gi deg lengre/ tykkere vipper og fyldigere bryn.

♥ Hvis du har sølt mascara på deg, vent et par minutter til mascaraen er 100 % tør. Da kan du lett fjerne det med en qtips uten å ødelegge resten av sminken din.

♥ Når du skal tørke håret etter å ha vasket det, burde du bruke en myk tshorte istedenfor et håndkle. Når håret er vått er det på sitt mest sårbare og bruke en myk tshorte vil være mye mer skånsomt.

♥ Hvis du bruker krølltang på vippene dine, prøv å holde den et par minutter over føneren slik at den blir varm først. Da vil krøllen på vippene dine holde mye lengre.

Processed with VSCO

♥ Sminkeservietter kan være ganske røft for vippene dine. Prøv heller pandatrikset og gni dem inn med litt lunket vann, før du så fjerner resten av sminken. Funker vær gang!

♥ Bruker du å føne håret? For å få unngå frizz burde du føne håret nedover med litt kaldt luft på slutten. Dette vil lukke skjellaget, og få alle de små hårene din å legge seg fint ned.

♥ Bruk en shampoo og litt lunket vann til å vaske sminkekostene dine med. Da vil de både føles rene og lukte kjempegodt. Når jeg skrev dette kom jeg på at jeg selv må gjøre det igjen snart, haha.

♥ Prøv alltid å lete etter hårprodukter som ikke inneholder sulfatt, silikon og parabener. Mange (ofte billigere) hårprodukter inneholder dette. Disse stoffene tørker ut håret ditt og kan irritere hodebunnen din i lengden.

Processed with VSCO

♥ Hvis du har lyst til at parfymeduften skal holde lengre, påfør den også på disse plassene: bak ørene, i håret ditt, inni albuen og på baksiden av knærne dine.

♥ Påfør mascaraen i sikksakk bevegelser fra rot til spiss slik at du får dekket alle vippene dine. Da ville de se mye fyldigere og lengre ut.

♥ Unngå hårstrikk som har metallskjøte. Skjøtene har nemlig en tendens til å hekte seg fast i håret og sliter derfor veldig på hårstråene. Lett derfor alltid etter stikk som ikke har denne skjøten på seg.

♥ For deg som har langt hår, sov med håret i en løs flette. Slik unngår du at håret ditt skal floker seg når du sover og du får et fint fall i håret når du dra den ut på morgenen.

Tipper det var mange som hørt noen av disse punktene før, men kanskje dere lærte noe nytt!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no