hits

Instagram lately #2

  • 22.11.2016 kl. 18:00 - Følg meg gjerne på Instagram (link her). Her legger jeg ut en del bilder som ikke havner på bloggen, og jeg oppdaterer nokså jevnlig. Ikke følg meg hvis ikke dere liker katter for det er nesten det enste dere ser her, haha♥ -

Hei folkens! I dag begynte jeg ikke på skolen før kl. 12.00, noe som var utrolig deilig! Jeg fikk både gjort en del skolearbeid og blogget litt. Sist jeg oppdaterte bloggen var på lørdag da jeg var i Arendal. Jeg hadde det veldig fint der, og fikk truffet på masse av familien min♥ Jeg fikk også øvelseskjøt en god del, kjørte både til og fra Kristiansand - Arendal. I går meldte jeg meg faktisk på en kjøreskole her i Kristiansand. Jeg som trodde jeg var så sent ute fikk høre at jeg ikke var det. Det er visst mange som tar det enda senere enn det jeg gjorde. Det hadde jeg egentlig ikke trodd!

Jeg har bestemt meg får å gå "all inn" med automatgir, og droppe gir rett og slett! Ettersom jeg bare har øvelseskjørt meg automatgir i over et år nå (har kun prøvd gir en gang), er det dette jeg føler meg mest trygg på. Det er selvfølgelig greit å kunne begge deler, men for min del holder det med bare automatgir for nå. Nå er det jo faktisk 1/3 som gjør det her i Norge, det blir altså mer og mer vanlig. Hvis jeg senere finner ut at jeg vil ha gir slipper jeg å gå gjennom all teorien, og kan gå rett opp til oppkjøringen. Det er greit å vite hvis jeg en gang skulle angre. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det da, men man vet jo aldri.

Noen andre som har eller skal ta førerkortet med automatgir?

2 Kommentarer

Victoria Larsen

22.11.2016 kl. 18:06
Mange fine bilder <3

Camille Pettersen

22.11.2016 kl. 18:12
Victoria Larsen: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no