hits

Endelig kom snøen!

  • 06.11.2016 kl. 21:00

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

FINALLYKåpen min er fra ONLY ♥

Hei folkens! Endelig kom snøen hit til Sørlandet også. I går kveld dalte det ned da jeg satt ute i boblebadet og da jeg våknet opp var det helt hvit ute. Jeg hadde egentlig forventet at snøen skulle komme så tidlig i år, men det gjorde den gitt! Jeg ble så glad da jeg sto opp og så utsikten fra rommet mitt i dag, og kunne nesten ikke tro det. Det blir så fint og lyst ute nå. Jeg håper virkelig denne snøen kommer til å ligge her en stund, men har en følelse av at den vil forsvinne igjen snart dessverre.

I går var jeg på Sørlandssentret og plukket opp kåpen dere ser på bildene. Jeg er utrolig fornøyd med denne! Det var en liten gave til meg selv, hihi♥ Jeg har lenge hat lyst på en slik kåpe, og da jeg endelig fant en jeg likte måtte jeg nesten slå til. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å slappe av denne helgen. I dag var jeg også innom treningsenteret en tur, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Snør det hos dere også?

2 Kommentarer

Vilde

06.11.2016 kl. 21:59
såå herlig, snøen er virkelig superfin :D Godt å høre at flere liker snøen <3

Camille Pettersen

07.11.2016 kl. 18:24
Vilde: Helt enig <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no