hits

Typisk meg

  • 05.11.2016 kl. 22:00

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg våkner nesten alltid opp mye tidligere enn jeg trenger, og ender nesten alltid opp med å sitte lenge i sofaen å se på TV eller serier. På en måte er det egentlig bare greit, men i helger kan det være litt kjedelig for da sover alle andre lenge.

Jeg er den som ikke kan høre på musikk når jeg gjør lekser for eksempel. De fleste konsentrerer seg bedre med musikk, men jeg blir bare forstyrrer av det. TVen kan godt stå på i bakgrunnen, men musikk på ørene, nei det går ikke. Weird, I know!

♥ Når jeg først finner en serie jeg liker godt på Netflix blir jeg helt hekta, og ser jeg alle episodene med en gang. Nå venter jeg bare på at det skal komme nye episoder på favorittseriene mine. En litt utålmodig jente her for å si det sånn.

Jeg er enten den som kommer ekstremt tidlig til ting, eller den som kommer i siste liten. Altså akkurat på tiden, bruker som regel ikke å komme for seint til noe. Det skjer noen ganger da...

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er skikkelig hundeobessed, og blir helt "gæren" vær gang jeg ser en hund på gaten. Noe av det som står høyest på ønskelisten akkurat nå er en mops eller pomerian. Jeg har hatt hund før og vet godt hva som kreves.

♥ Når jeg skal noe må jeg ha god tid på meg. Dette er kanskje en dårlig egenskap, men jeg takler ikke så bra å stresse. Når jeg skal noe vil jeg derfor bli varslet god tid på forhånd.

♥ Jeg kan ofte være i min "egen lille boble" som mange sier om meg. Jeg kan liksom være med folk, men samtid ikke være der på en måte. Her er jeg ofte når jeg blogger for da er jeg skikkelig konsentrert.

♥ For de som kjenner meg veldig godt, vet de at jeg kan være skikkelig pratsom. Spesielt når det kommer til ting som interesserer meg. Da kan jeg virkelig bable i vei.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Til tider kan jeg være skikkelig glemsk. Jeg kan seriøst glemme alt mulig. Husnøkkelen, skolebøker, lommeboken, mobilen, you name it. For ikke så lenge siden glemte jeg koden til kortet mitt, det er så typisk meg at det går ikke an!

Denne kommer kanskje litt uventet, men jeg sender faktisk ikke snaps. Jeg helt sikker den "enste"  i 2016 som ikke har en Snapchat konto. Grunnen til dette er rett og slett at jeg er redd for å bli avhengig.

♥ Jeg havner veldig ofte i kleine situasjoner, nesten litt for ofte. Typisk meg er og snuble i de mest upassende situasjoner, eller å si/gjøre et eller annet rart foran en fremmed haha.

♥ Jeg er generelt en veldig rastløs person, og må alltid ha et eller annet å gjøre eller holde på med. Hvis jeg ikke gjør noe en dag føler jeg meg skikkelig uproduktiv, hater den følelsen.

Hva er typisk for deg?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no