Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 30.10.2016
 • A hint of pink

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Pink swather & jeans Gina Tricot // coat ONLY

  Hei folkens! Ser dere noe nytt på meg? Det er kanskje ikke den store forandringen, men i går klippet jeg håret mitt. Jeg elsker å ha denne lengden på håret og føler den passer meg ganske bra også. Uansett, på fredag var som sikkert dere vet blogg.no nede, og jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt denne helgen. Jeg har hat besøk fra fetteren og kusinen min fra Arendal, noe som var veldig koselig♥ Ellers har jeg bare slappet av denne helgen.

  For ikke så lenge siden var jeg å trente, og på veien hjem snakket jeg en halvtime med farmoren min på mobilen. Hun bor i Ålesund og det er ikke så ofte vi treffes, så det er alltid ekstra koselig å snakke med henne♥ Er det forresten noen andre enn meg som er har vært litt forvirret i dag? Jeg sto opp litt over 7 (på en søndag!) og var lys våken, så kom jeg jo på at vi hadde stilt klokken i natt, haha!

  Processed with VSCO

   - Fra i går kveld -

  Processed with VSCO

  - Fra i dag tidlig -

  Det er deilig å kunne sove lenge, men jeg klarer det bare ikke. Jeg våkner tidelig opp selv om det er helg, hverdag eller hva enn det skulle være. Jeg skal ikke klage, for i får i dag sto jeg til en utrolig fin soloppgang. I går kveld var det også utrolig fint ute, derfor tenke jeg det passet fint og vise dere disse bildene som jeg tok. De er ikke redigert eller noe!

  Håper alle har hat en kjempefin helg♥

  2 Kommentarer skjul

  Vilde

  30.10.2016 kl. 20:43
  så fint håret ble, og for en fin dag <3

  Camille Pettersen

  30.10.2016 kl. 22:20
  Vilde: Ååh tusen takk!

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits