hits

Rommet mitt❤

  • 24.10.2016 kl. 16:04

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Slik ser det ut når man først kommer inn på rommet mitt. Alle møblene og det meste av pyntetingene mine er fra IKEA, her finner man alltid mye fint til en grei pris synes jeg! Ellers har jeg en del ting fra KID, Princess og ande slike interiørbutikker. Det første man får øye på når man kommer inn er sengen og pulten min.

Processed with VSCO

Processed with VSCO
Sengen min er egentlig en 140 - seng og er egentlig beregnet for to personer. Jeg synes det er veldig kjekt med en stor seng. Spesielt når jeg har besøk og vi skal sitte og se på TV sammen. Jeg elsker pynteputer som dere kanskje ser, og skulle gjerne hatt flere. Neida, joda! Over sengen har jeg et bilde fra IKEA som jeg er utrolig glad i. Jeg liker at det er svarhvit, og synes det passer veldig fint inn i rommet mitt.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg er utrolig fornøyd med pulten min, den er akkurat passe stor og har en veldig grei skuff som jeg kan legge en del ting i. Stolen er jeg spesielt fornøyd med, den er utrolig komfortabel og sitte i. Her sitter jeg ofte når jeg gjør lekser og blogger. Jeg bruker også pulten som et sminkebord, og sminker meg her hver eneste morgen. Det passer veldig fint med det store speilet også får jeg mye daglys fra vinduet, bedre enn det kan det vel ikke bli eller hva?

Processed with VSCO

Processed with VSCO
Processed with VSCO

Fra en annen vinkel får man øye på klesskapet mitt, eller jeg vil kanskje heller kanskje kalle det et "Walk in Closet". Før brukte det ikke å være åpent, det var et sånn vanlig innebygd skap med dører over hele. Jeg var veldig missfornøyd med det og syntes ikke det så noe fint ut, så i fjor hjalp mamma meg og rive ned de nederste dele av skapet. Jeg beholdt de øverste ettersom det er greit å ha litt lagringsplass, men byttet de stygge knaggene som var der før med noen søte diamantknagger. Alt i alt så er jeg utrolig fornøyd med det nå! Det er spesielt greit å ha det sånn åpent for da passer jeg alltid på å holde det ryddig hehe.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Fra den siste vinkelen, altså fra sengen min får man øye på både TVen og kosekroken min. Jeg utrolig fornøyd med TVen og synes det er veldig kjekt å kunne ligge i sengen mens jeg ser på den. Det blir mye Netflix her på meg gitt for å si det sånn hehe! Før hadde jeg bare et lite bord til å ha TVen på, men jeg syntes det ble litt rart i forhold til størrelsen på TVen, pluss at bordet var ganske lavt også. Nå har jeg denne avlange hyllen som jeg kan ha den på og det ser mye bedre ut spør du meg.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Til slutt ville jeg bare avslutte dette innlegget med noen nærmere bilder av det jeg vil kalle "kosekroken". Får å være helt ærlig sitter jeg ikke så mye her, men jeg trengte noe som kunne fylle opp den tomme plassen på rommet mitt og da passet denne stolen perfekt. Bestemoren min hadde den nede i stuen sin før, men hun hadde ikke plass til den da hun fikk seg ny sofa og da var jeg så heldig og få den. Over stolen har jeg også en hylle, og jeg er veldig fornøyd med hvordan disse tingene henger sammen.

Håper dere synes dette var et litt annerledes og gøy innlegg♥

8 Kommentarer

Mathilde

24.10.2016 kl. 16:22
Dødsfint rom!!!!!!!!!!!

Camille Pettersen

24.10.2016 kl. 16:40
Mathilde: Tusen takk <3

Evelin

24.10.2016 kl. 16:23
ååh for et nydelig rom:D

Camille Pettersen

24.10.2016 kl. 16:40
eveliin: Tusen takk <3

Victoria Larsen

24.10.2016 kl. 16:36
Så utrolig nydelig stil du har! Veldig fint :D

Camille Pettersen

24.10.2016 kl. 16:42
Victoria Larsen: Ååh tusen takk!

Vilde

24.10.2016 kl. 16:53
åhfysøren for et fint rom du har!! Elsket det virkelig <3

Camille Pettersen

24.10.2016 kl. 17:48
Vilde: Tusen hjertelig takk!

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no