hits

Saturday outfit

  • 22.10.2016 kl. 15:15

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Topp Cubus

Skjørt H&M

Strømper H&M

Hei dere! Nå har besøket mitt reist tilbake til Arendal. Jeg har ikke noen spesielle planer for dagen annet enn å få gjort en del skolearbeid. Jeg fikk byttet fra fysikk til sosiologi denne uken og har derfor en del å lese meg opp i. Fysikken ble rett og slett for vanskelig for meg, jeg prøvde det ut en god stund, men trivdes virkelig ikke med det. Jeg har allerede begynt å lese litt på sosiologien og jeg synes det virker som et veldig gøy fag!

Dagens outfit er også innkjøpene min fra forrige helg da jeg var i Arendal. Jeg har lenge hat lyst på et skjørt som passer fint til høsten, og da jeg fant dette i army grønn (elsker den fargen) måtte jeg bare kjøpe det. Siden det er så kalt ute ville jeg også ha noen varme strømper som jeg kunne ha under. Jeg syntes disse var utrolig søte med dette mønstret som var på dem. Det ble selvfølgelig en turtleneck topp på meg også, kan virkelig ikke få nok av dem! Den passet jo veldig fint sammen med strømpen ettersom den var i samme farge.

Ønsker alle en kjempefin lørdag videre♥

4 Kommentarer

Charlene N. Nedrum

22.10.2016 kl. 23:20
så fin blogg du har! :D

Camille Pettersen

23.10.2016 kl. 13:38
Charlene N. Nedrum: Tusen takk <3

24.10.2016 kl. 19:36
Wow! Det var helt sykt fint!!!! Så flink du er!!

Camille Pettersen

24.10.2016 kl. 20:04
Anonym: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no