hits

Danmark haul

  • 09.10.2016 kl. 20:14

Hei dere♥

Kom nettopp hjem fra treningssentret. Jeg har ikke fått trent der på en stund siden jeg har vært syk. Celina (søsteren min) og jeg var å trente sammen. Jeg fikk trent en del styrke, noe som jeg virkelig har lengtet etter å gjøre. Nå er jeg veldig støl, men det var deilig å få det unnagjort. Hele dagen min har ellers ikke gått til noe annet enn skolearbeid og pugging av prøver. I morgen begynner jo skolen igjen, denne høstferien har gått utrolig fort, eller hva?

Tilbake til det dette innlegget egentlig skulle handle om. I dag kom jeg på at jeg har glemt å vise dere innkjøpene min fra Danmark. Under ser dere noen av innkjøpene. Jeg valgte å ikke ta bilde av alt siden en del av innkjøpene var til mamma og Celina. Jeg kjøpte blant annet mye såpe, godteri og sånt til dem. Celina fikk seg blant annet noen fine plagg. Til meg kjøpte jeg også noen skolesaker, jeg trengte virkelig en større matboks!

Processed with VSCO

Genser Weekday

Processed with VSCO

Shampoo Moroccanoil

Processed with VSCO

Topp Weekday (elsker denne butikken)

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Duftlys en søt liten butikk i Løkken

Processed with VSCO

Som dere ser over var det ikke akkurat lille handelen...

Håper alle har hatt en amaizing høstferie og har kost seg maks. Min har vært kjempefin♥

2 Kommentarer

Thea

09.10.2016 kl. 20:18
Så mye fint :)

Camille Pettersen

09.10.2016 kl. 20:20
Thea: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no