hits

Through my eyes

  • 08.10.2016 kl. 18:32

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Btw, jeg har ikke på meg noe sminke på det siste bildet :)

Hei dere♥ I dag har jeg holdt på med en del skolearbeid ettersom jeg har to prøver nå rett etter høstferien. Etter jeg hadde holdt på med det en god stund, fant jeg ut at jeg ville ut og gjøre ett eller annet. Så i dag ble det derfor en liten utflukt på meg. Jeg gikk opp til Øyliheia, som er et lite utsiktpunkt ikke så langt fra der jeg bor. Hele turen ble ikke så mye lengre enn 3 km, men jeg synes det var deilig bare å komme seg ut. Alene i skogen, frisk luft, musikk i ørene og en utrolig fin utsikt. Kan ikke få det så mye bedre enn det, eller hva?

Jeg merker at det begynner å bli kaldere ute, jeg hadde både på meg votter, pannebånd og ullgenser da jeg var ute i ste. Frøys i hvert fall ikke for å si det sånn! Kom nesten nettopp hjem fra denne turen og nå blir det snart tacokveld med familien. Elsker taco, det er helt garantert en "all time favorites" hos meg. I morgen må jeg også gjøre en del skolearbeid, men ellers skal jeg bare slappe av å gjøre meg klar for skolen igjen.

Håper alle nyter de siste dagene i høstferien sin♥

4 Kommentarer

sarajaneeth

08.10.2016 kl. 18:43
Kjenner jeg kommer til å lengte etter sommeren! Flotte bilder ☆

Camille Pettersen

08.10.2016 kl. 19:16
sarajaneeth: Samme her, tusen takk <3

Vilde

09.10.2016 kl. 12:20
Så herlig <3 Deilig å bare komme seg en liten tur ut noen ganger! Spesielt etter å ha øvd til prøver... Kjempefine bilder :D

Camille Pettersen

09.10.2016 kl. 13:34
Vilde: Helt enig! Tusen hjertelig takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no