hits

New hair and shoes

  • 01.10.2016 kl. 15:00

Hola!

Nå er det endelig høstferie og i morgen reiser jeg til Danmark med familien. Det kommer til å bli veldig koselig♥ Vi skal være dere i fire netter og er tilbake igjen på onsdagen. De to siste dagene (ukene egentlig) nå før ferien har vært veldig stress med både prøver og innleveringer. I går hadde jeg skrevet en norskstil, fristen var kl. 23.55 i natt og jeg rakk akkurat og levere den kl. 23.54 haha! Jeg er vanligvis ikke den personen som leverer ting i siste liten, men siden jeg har vært syk så ble den sånn denne gangen.

Selv om jeg har noen prøver rett etter høstferien og må pugge en del, skal jeg ikke ta med meg noen bøker til Danmark i morgen. Jeg har bestemt meg for å koble helt ut, og ikke tenke på skole disse dagene. Det er noe i hvert fall jeg synes er veldig viktig å gjøre av og til. Jeg har lyst til å bruke litt tid på bloggen min når jeg er der nede, og få tatt en del bilder! Det er min måte å "koble ut" på når jeg først skal slappe av hehe.

I dag ble jeg litt ny på håret. I det siste har jeg klippet det litt kortere ettersom jeg føler at jeg kler det litt bedre. Det er ikke den store forskjellen som dere kanskje ser på bildene, men det er en liten forvandling. Jeg er en sånn person som blir fort lei av det gamle og alltid har lyst til å prøve noe nytt, og denne gangen passet det bare å klippe håret litt. Takk til mamma som alltid tar seg tid til å klippe meg, hehe♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Her om dagen mottok jeg også disse skoene fra Zalando, og jeg er utrolig fornøyd med dem! Jeg tok de i en størrelse større enn jeg bruker ettersom det sto at vi litt små i størrelsen, og de passet perfekt. De kunne virkelig ikke vært bedre på! Det er en litt nyere versjon av de klassiske Coneveresene. Forskjellen er bare at disse er helt hvite, og det var akkurat slike sko jeg hadde lyst på.

Hva foretrekker dere, langt eller kort hår?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no