hits

Ny serie! Camille tester...

  • 20.09.2016 kl. 19:00

Processed with VSCO

Clear Improvment masken fra ORGINS

Hei folkens! Nå har jeg bestemt meg for å lage en ny liten serie her på bloggen. Jeg kommer til å teste nye produkter som jeg aldri har prøvd før. Alle produkter har jeg selv betalt for og det kommer bare til å bli mine helt ærlige meninger om de. Jeg tror dette kommer til å bli veldig gøy, elsker å prøve nye ting! Denne gangen er det en maske som egentlig er beregnet for uren hud. Jeg har ikke akkurat så uren hud fra før av, men jeg noen små utslett og litt oljete hud i pannen.

Processed with VSCO

Step 1: Først fjernet jeg alt av hudsminke (ofc), deretter påførte jeg masken. Den var veldig enkel å påføre og ikke spesielt klissete. Selvfølgelig ble det litt griste, men det må man jo regne med egentlig. Fargen virker litt skremmende, jeg hadde aldri prøvd noe lignende før. Jeg er egentlig mest vant til slike "peel off" masker, men denne masken kan man ikke dra av og må fjernes med vann.

Processed with VSCO

Step 2: Da jeg hadde fått på meg masken, måtte jeg ventet i ca 10 minutter før jeg kunne ta den av. Mens jeg ventet, merket jeg at fjeset mitt begynte å bli veldig stivt, det var nesten litt ekkelt. Det gjordet ikke vondt da, men jeg kunne verken smile eller le. Haha, bleklager hvis jeg ser litt sur ut på de siste bildene (Det var jeg altså ikke!) Det var meningen at masken skulle spekke litt opp når den tørket, og det gjorde den. Så når masken ikke var fuktig lengre fjernet jeg den lett med litt lunket vann. Igjen så må jeg si at det var litt griste og fjerne den også.

Processed with VSCO

Under prosessen: Synes jeg så litt ut som et monster her. Haha!

For å være helt ærlig så kan jeg ikke si at jeg ble spesielt begeistret for denne masken. Den gjorde huden utrolig myk, og hunden min føltes ikke så oljete ut lengre etterpå. Uansett, føler jeg ikke denne masken gjorde noe med huden min på langt sikt. Jeg prøvde masken på søndag og allerede nå føles ikke hunden så myk lengre. Hunden min har også blitt litt oljete igjen. Man kan bruke masken en gang i uka (ikke oftere!), så jeg tror jeg skal gi den et par nye sjanser. Da skal jeg også bruke litt mer produkt og kanskje ha på den på litt lengre. Hvis den faller bedre i smak, kommer jeg til å anbefale den♥

Har dere prøvd denne masken før?

1 Kommentar

SiljesWorld

20.09.2016 kl. 20:16
Den masken så jo kjempe god ut! <3 Litt dumt at den ikke lever helt opp etter forventningene...

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no