hits

Turtleneck sweather

  • 18.09.2016 kl. 12:36

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Turtleneck Gina Tricot

Hola♥ I dag våknet jeg opp til et flott vær, og da fikk jeg skikkelig lyst til å ta en del bloggbilder. Bestemor ble fotografen, ettersom hun var den eneste hjemme som kunne ta bilder av meg. Med tanke på at hun ikke er så flink med sånne digitale greier, så synes jeg hun begynner å få dreisen på det å ta bilder altså, hehe. Tusen takk bestemor (hvis du tar deg tid til å lese dette). Jeg våknet opp kl. 7 i dag (Ja, på en søndag!), og klarte bare ikke å sove lenger. Hva skjer med meg? Skjønner virkelig ikke hvor jeg får alt overskuddet mitt fra. Jeg legger meg ikke superseint da, men jeg legger meg ikke akkurat tidelig heller, så dette er egentlig litt rart. Jeg klager ikke altså, men det er ikke alltid så gøy å stå opp timevis før andre bruker å stå opp, hvis dere skjønner hva jeg mener.

I går var jeg på Sørlandssenteret med onkelen og bestemoren min. Vi gikk på Cafe sammen, noe som var veldig koselig♥ Waye`s Coffee as always, bestiller alltid frappuccino når jeg er der, den er så god! Jeg var også rundt å så en del og plukket opp et par ting som jeg har tenkt å vise dere på bloggen min i morgen. Det ble ikke allverdens av shopping, men del ble noen få ting som jeg er utrolig fornøyd med. På bildet har jeg på et av innkjøpene mine, gleder meg til å vise dere resten i morgen♥ Personlig så liker jeg innkjøps/outfits innlegg veldig godt, spesielt når jeg leser andre sine blogger. Jeg liker selvfølgelig andre type innlegg også, men akkurat dette faller alltid i god smak hos meg.

Hva slags blogginnlegg synes dere er gøy å lese?

4 Kommentarer

Pernille

18.09.2016 kl. 13:05
Så fine bilder :) Ønsker deg en flott dag!

Camille Pettersen

18.09.2016 kl. 13:22
Pernille: Tusen takk, i like måte <3

Hege Kristin

18.09.2016 kl. 14:09
så fine bilder av deg!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med <3

Camille Pettersen

18.09.2016 kl. 16:06
Hege Kristin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no