Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 16.09.2016
 • Outfit : So simple

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Skjorte ONLY

  Bukse Gina Tricot

  Sneakers Converse

  Hei folkens! Vi tok bilde på skolen i dag og dette var det jeg hadde på meg. Veldig classy og simpel, men det er sånn jeg liker det! Denne uka har gått utrolig fort, følte det var helg i går liksom! Det gjør meg egentlig ikke noe altså, hehe. Jeg har ikke noen spesielle planer for helgen, annet enn å øve litt til tyskprøven jeg skal ha på mandag. Tysk grammatikk er ikke akkurat det gøyeste å øve på, men jeg må bare komme meg i gjennom det. Jeg føler meg ganske trygg på det meste da, så jeg tror denne prøven kommer til å gå fint!

  Apropo været. Nå har vi vært utrolig heldig de siste dagene her på Sørlandet. Det er kaldt når jeg går til skolen, men ut over dagen blir det utrolig varmt, skulle nesten trodd det var sommer! I dag har det ikke vært like fint vær, men ikke så verst. Mamma og jeg hadde oss en fin joggetur, og jeg laget jeg taco til oss etterpå. Onkelen min kom besøk og bestemor ble også med å spise taco. Akkurat nå sitter vi i stua og ser på The Stream. Har det veldig kos med andre ord♥

  Ønsker dere alle en kjempefin helg, enjoy it!

  2 Kommentarer skjul

  sarajaneeth

  16.09.2016 kl. 20:58
  Flott antrekk ☆

  B-A

  13.05.2017 kl. 16:01
  Fin skjorte. Prøvd den oppi jeans?

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits