hits

Innkjøpene fra Arendal

  • 29.08.2016 kl. 20:08

Processed with VSCO with a5 preset

//  Et nytt par av favorittbuskene modell ALEX 299 kr og rosa genser 149 kr fra GINA TRICOT //

Hei alle sammen♥ Jeg fikk dessverre ikke lagt ut innkjøpene mine i går. Jeg kom hjem fra Arendal ganske tidelig på dagen, var på en joggetur med mamma og resten av dagen gikk til å gjøre lekser, så det passet ikke akkurat så bra i går. I dag derimot, passet det fint  å vise dere det. Dette var forresten også antrekket mitt for i dag. Jeg er utrolig fornøyd med denne nye genseren, det er bokstavelig talt meg i et blinkskudd. Nå har jeg utrolig mye bebirosa i skapet, haha! Jeg kan aldri få nok av denne fargen, hver gang jeg ser noe i denne fargen så er det bare elsk elsk, må ha! må ha!

Dagen min i dag har ikke gått til noe spesielt annet enn skole og leksearbeid. Jeg begynner å føle at jeg går andre år på VGS for å si det sånn, men det går veldig fint! Mange av fagene virker litt "enklere" enn hva jeg hadde forventet. Jeg skal selvfølgelig ikke være helt sikker på akkurat det, for mange av fagene er ganske enkle i begynnelsen når man går gjennom de første kapitlene. Spesielt matten og tysken, for her er det nesten bare oppsummering fra fjoråret. Uansett, så merker jeg at deilig å koble seg litt ut med bloggen i hverdagen, andre bloggere som føler det slik?

Processed with VSCO with a5 preset

Håper alle har hatt en fin start på uken, vi blogges♥

2 Kommentarer

Evelin

29.08.2016 kl. 20:23
så fine innkjøp :D du er vakker :D

Camille Pettersen

29.08.2016 kl. 21:40
eveliin: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no