hits

The white dress

  • 21.08.2016 kl. 18:12

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

//  Hvit kjole NLY ONE fra nelly.no //

Hei folkens! I går var jeg i bursdag til fetteren min Magnus. Han fylte 8 år på onsdag, men feiret det i går med familien. Det var veldig koselig, og jeg tror han ble fornøyd med gavene sine♥ På veien hjem i går var pappa, Celina og jeg innom Sørlandssenteret. Jeg hadde tenkt til å kjøpe et nytt på av favorittbuksene min på Gina Tricot, noe jeg også trengte. Selvfølgelig hadde de ikke flere igjen i min størrelse, det er så typisk! Så nå må jeg vente til de får den inn igjen i min størrelse der, eller se om de har den i byen. Det er ikke krise altså, men det hadde jo vært greit viss jeg fikk tak i den i går.

I dag har jeg holdt på en del på med rommet mitt. Jeg begynte litt  i går kveld med å ommøblere og i dag har jeg bare ryddet og vasket en del. Det er noe som er utrolig kjedelig, men så deilig å få unnagjort. Ellers har jeg ikke gjort så mye spesielt denne helgen. I morgen er det ful kjør meg skole og slik fortsetter det egentlig helt fram til høstferien som er den første uken i oktober. Da skal jeg mest sannsynligvis til Danmark med familien, noe som blir veldig gøy. Det er deilig å ha noe å se fram til i hverdagen!

Håper alle har hatt en kjempefin helg♥

2 Kommentarer

Hege Kristin

21.08.2016 kl. 18:38
så nydelig du er <3

ha en fin kveld!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne ta en titt!

Camille Pettersen

21.08.2016 kl. 19:55
Hege Kristin: Tusen takk, i like måte <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no