hits

Dagens lille innkjøp

  • 11.08.2016 kl. 18:12

Processed with VSCO with a5 preset

// Brynspenn NYX og mascara Loreal (begge er kjøpt på H&M) //

// Grønn genser Cubus (elsker denne fargen) //

Hei alle sammen♥ De siste to dagene nå har jeg ikke gjort noe spesielt egentlig. På tirsdag hentet jeg en pakke fra Zalando på posten. Jeg hadde gledet meg veldig til denne, det er en sek fra Addidas som jeg har tenkt til å bruke på skolen. Jeg skal vise dere den senere. På onsdag prøvde jeg meg på en joggetur men formen var ikke helt på plass. I dag har jeg derimot gjort en del. Bestemor og jeg tok oss en tur til Sørlandssenteret. Her fikk jeg kjøpt meg alle de tingene som jeg viste på bildene + en god del skolesaker som jeg også har tenkt å vise dere i et innlegg senere.

Jeg hadde det veldig koselig på Sørlandssenteret. Bestemor spanderte både lunsj og is på meg også var vi en del rundt og så litt. I dag har forresten pappaen min bursdag, han fyller 46 år! Gratulerer så mye med dagen pappa (hvis du leser dette), jeg er kjempe glad i deg♥ Håper du både har og får en stålene dag videre! Uansett, da jeg og Celina var i Portugal fant vi noen golfting til pappa (han elsker gold by the way) som vi hadde tenkt  å gi i presang til bursdagen hans. Så han fikk både de tingene og et par falxxlodd, som jeg tror han ble veldig fornøyd med!

Ønsker alle en kjempefin kveld, vi blogges i morgen dere♥

4 Kommentarer

SiljesWorld

11.08.2016 kl. 20:56
Så utrolig fine innkjøp :D <3 Den genseren var kjempe fin :D

Camille Pettersen

11.08.2016 kl. 23:31
SiljesWorld: Tusen hjertelig takk <3

Henriette Celin

11.08.2016 kl. 21:56
Stilig genser! og fine kjøp ^^

Camille Pettersen

11.08.2016 kl. 23:34
Henriette Celin: Tusen takk ^^

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no