Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 08.08.2016
 • Prosjekt barnerom

  Hei alle sammen♥

  Nå har jeg kommer hjem fra Arendal. Celina og jeg måtte ta bussen tilbake igjen. Bestemor skulle bli litt lengre i Arendal, så vi kunne ikke sitte på med henne. Uansett, jeg har hat to fine dager i Arendal med familien. Jeg fikk hilst på både bestefar, fetterne mine og den andre tanten min♥ Det nye huset til tante begynner å komme seg på plass nå. Sarah ble så brun da hun var i portugal (heldig), så jeg føler meg så blek når jeg sitter ved siden av henne hahah.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Enda et bilde med denne skjønningen! Denne katten altså, hun blir alltid med på bilder hahah. Maria trives forresten veldig godt i det nye huset♥ I går trodde vi at hun hadde stukket av (det var en dør som sto åpen), men så var hun bare under en seng. Katter må jo være inne en stund når man har flyttet, slik at de kan vende seg til den ny plassen. 

  I går brukte jeg mye tid på rommet til kusinen min Sarah. Jeg har ryddet på plass alle tingene hennes. Det tok sin tid ettersom hun har enormt med ting og tang og masse klær. Rommet så ikke ut før jeg (vi) begynte på det, ting lå stødd overalt på gulvet og det var nesten ikke til å trø der inne. Det er ikke 100 % ferdig enda, mangler et teppe, noen rulegaridner og andre ting, men det har blitt et utrolig fint og koselig jenterom. Det har vært kjempegøy å kunne hjelpe til med det. Jeg fikk ikke tatt noen førbilder, men her er sånn rommet ser ut nå.

  Processed with VSCO with a5 preset

  Processed with VSCO with a5 preset

  I dag før Celina og jeg tok turen hjemmeover var vi også innom harebakken. Her fikk Sarah seg noen nye gardiner til rommet sitt (de dere ser på bildet over). Jeg fikk også kjøpt meg noen skrivebøker som jeg trenger til skolen, greit å få sånne ting unnagjort! Nå er det bare en uke til skolen begynner igjen, whææ så fort tiden har gått! Hvor ble sommerferien av liksom?

  Hva synes dere om rommet til Sarah?

  0 Kommentarer skjul

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits