hits

New in: hårprodukter

  • 04.08.2016 kl. 17:06

Hei alle sammen♥

I dag har jeg vært på treningssenteret og trent styrke, deilig å få det unnagjort! Mamma og jeg tok med oss bestemor slik at hun også kunne begynne å trene der. Hun var veldig takknemlig for at vi kunne ta henne med der. Nå er hun kjent der og kan gå der alene akkurat når det passe for henne, veldig greit hehe.

På veien ned til treningssenteret var vi innom posten og plukket opp en pakke fra blivakker.no. Jeg tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt. Mamma og jeg deler på disse hårproduktene så det er egentlig hun som har betalt haha. Uansett, så ville jeg selv betalt for dem ettersom det er produkter jeg er veldig fornøyd med og kjøper om og om igjen. Så dette er ikke et sponset innlegg, men produkter jeg vil anbefale dere :) Alle produktene jeg viser her er kjøpt på slag:

Processed with VSCO with a5 preset

// Sjampo og balsam Sexy Hair (link her) //

Dette er en sjampo og balsam som for det første er beregnet for blondt eller farget hår. De hjelper med å beholde fargen og er fri for både sulfat, parabener og andre stoffer som ikke er så bra for håret. Sjampoen skummer veldig godt og gjør ikke håret flokete. Det er noe som har vært  et stort problem for meg før, men alt løste seg da jeg fant denne sjampoen. Balsamen er helt amaizing, den gjør håret mitt utrolig mykt. Så derfor må jeg helt klart si ja takk begge deler. 

Processed with VSCO with a5 preset

// Lillasjampo + balsam Fudge (link her) //

Dette er også produkter som er beregnet for blondt hår. Denne lillasjampo tror jeg de fleste har hørt om, hvis ikke så må jeg anbefale den til alle blondiner der ute. Dette er en utrolig effektiv lillasjampo som fjerner gulskjæren på et blunk. I tillegg gjør den håret veldig kaldt og shiny, noe jeg liker. Jeg har jo litt sølv/grått blondt hår nå, så denne er mitt i blinken for meg. Da vi bestilte denne pakken trodde jeg det var to lillasjampoer, men det viste seg og være en tilhørende balsam isteden. Denne har jeg ikke prøvd før, men jeg tror den skal gjøre noe av det samme som balsamen. Det blir gøy å teste den ut!


Jeg har ikke noen andre planer i dag annet en å slappe av, men i morgen skjer det en del. Skrev ikke dette på bloggen i går, men i går kveld var jeg ute på flyplassen og hilste på tante, onkel og Sarah som hadde kommet hjem fra Portugal. De har kjøpt seg nytt hus og har allerede begynt å flytte inn. Så i morgen skal mamma og jeg møte de på IKEA. Her skal de hente en seng også skal vi være med dem til Arendal og hjelpe til med flyttingen. Merker at jeg gleder meg litt også ettersom det blir mer plass hos de, dette betyr nok at det blir flere besøk til Arendal for min del. Jeg elsker slike småbyer som Arendal, det er en utrolig herlig og koselig sørlandsby. Kunne faktisk tenkt meg å bodd der en gang når jeg blir eldre.

Sjekk gjerne dette innlegget (link her), hvor jeg har skrevet om min erfaring/tips som blondine. Vi blogges i morgen dere♥

8 Kommentarer

SiljesWorld

04.08.2016 kl. 17:34
Så fine produkter :D <3

Ønsker deg en fin dag :D

Camille Pettersen

04.08.2016 kl. 17:46
SiljesWorld: Tusen takk, i like måte <3

Karina Larsen

04.08.2016 kl. 17:54
Så gode produkter :D Sexy hair er fantastisk!

Camille Pettersen

04.08.2016 kl. 18:41
Karina Larsen: Tusen takk :) Helt enig!

Evelin

04.08.2016 kl. 18:01
så gode produkter:D

Camille Pettersen

04.08.2016 kl. 18:41
eveliin: Tusen takk :)

Katrine- kosthold & trening

04.08.2016 kl. 19:48
så deilig med en treningsøkt! :)

Camille Pettersen

04.08.2016 kl. 21:51
Katrine: Ja, det var det :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no