hits

A walk in the woods

  • 03.08.2016 kl. 16:32

Follow my blog with Bloglovin

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hei folkens! I går var jeg en tur på Vågsbygd senter sammen med bestemor og Celina, veldig kos♥ Ellers gikk resten av dagen min til og hjelpe bestemor med å rydde og vaske leiligheten sin, min lille sommerjobb hehe. Veldig greit siden hun bor rett under meg, for dere som ikke viste det. Vi har et veldig nært forhold til hverandre og gjør ofte noe sammen.

Akkurat nå pøsregner det, men i ste var det opphold og da bestemte bestemor og jeg for å ta oss en liten gåtur. Vi kjørte bort til Voie som ikke er så alt for langt fra der vi bor. Det er en lysløype der som er veldig grei å gå i. Turen ble ikke mer enn 3 km, men det var mer en nok for meg i dag. Det veldig deilig å komme seg ut litt og veldig koselig å gå sammen med bestemor.


Bildene er forresten meg uten sminke. Jeg bruker egentlig ikke å legge ut bilder av meg uten sminke. Vet ikke hvorfor, det eneste jeg bruker er jo egentlig bare mascara, så det er ikke den store forskjellen. Jeg har ikke akkurat noe å være flau over, men jeg trives best når jeg har på meg mascara. Likevel synes jeg det er viktig å vise sine naturlige sider også, spesielt som blogger.

Noen andre enn meg som føler seg en smule ukomfortabel uten mascara?

4 Kommentarer

Karina Larsen

03.08.2016 kl. 17:31
Så koselig. Kjempe fine bilder :) Naturlig pen da!

Camille Pettersen

03.08.2016 kl. 20:42
Karina Larsen: Ååå tusen takk :)

SiljesWorld

03.08.2016 kl. 19:44
Så fine bileder <3

Ønsker deg en fin dag <3

Camille Pettersen

03.08.2016 kl. 20:42
SiljesWorld: Tusen takk, i like måte <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no