Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 02.08.2016
 • Silver hair

  Hei folkens!

  I går var jeg hos frisøren. Først tok bestemor, mamma og jeg Fredrik med til IKEA, her spiste vi lunsj sammen med onkel også tok han med seg Fredrik tilbake til Arendal. Etter det gikk vi på Sørlandssenteret, her hadde jeg bestilt time hos Hair Concept by A-salog (frisøren jeg bruker å gå på). Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og litt annerledes, og siden jeg er såpass blond synes jeg sånn sløv/grått hår var en god ide. Jeg ble utrolig fornøyd med fargen! Det er litt uvant akkurat nå da, men jeg syntes jeg faktisk kledde det utrolig godt. 

  Jeg klippet meg også litt hos frisøren. Det var deilig å få vekk alt det som var slitt også synes jeg det er greit å ha det litt kortere. Jeg synes jeg kler det litt bedre også. By the way, denne frisørtimen har jeg selv betalt for :) Det tok utrolig lang tid og farge det og sånt, tror jeg var der inne i 4 timer, men det var helt klart verdt det. Det først bilde er slik fargen ser ut i sola, det er veldig interessant hvordan fargen endrer seg i forskjellige lys haha.

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Jeg har ikke noen planer for dagen min enda, men for se om jeg finner på noe. Ønsker alle en kjempefin dag videre♥

  2 Kommentarer skjul

  Anna Madelen

  02.08.2016 kl. 12:27
  Så fin farge!

  Camille Pettersen

  02.08.2016 kl. 15:13
  Anna Madelen: Tusen takk <3

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits