hits

Details of my room

  • 26.07.2016 kl. 21:02

Hei folkens!

I dag tok mamma og jeg oss en etterlengt treningsøkt på treningsenteret. Jeg fikk trent en god del styrke, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!. Ellers har ikke dagen min gått til noe spesielt egentlig. I det siste ar jeg forandret en del på et par ting på rommet mitt, så nå tenkte jeg det var på tide å vise dere en liten smakebit. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg hvor jeg skriver hvor ting er fra og sånt senere. Da kommer det også bedre bilder av hele rommet mitt. Først må jeg bare få alt på plass, det er et par ting som ikke er helt ferdig enda, men alt i alt så er jeg veldig fornøyd akkurat nå♥

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Jeg elsker interiør og synes det er utrolig gøy å designe, ommøblere og kjøpe nye ting til rommet mitt. Det har på en måte blitt en liten hobby for meg. Det er her jeg selv kan bestemme akkurat hvordan ting skal se ut, og det er her jeg kan legge ned min egen stil. Rommet mitt blir derfor veldig unikt, for det er ingen som har det prikk likt som jeg har det. Dette er også en av grunnene til at jeg synes det utrolig gøy å se andres rom, alle har jo forskjellig smak og sånt. Noen ganger for jeg også inspirasjon av andre. Jeg får ideer som jeg ikke hadde klart å funnet på selv og som jeg kan bruke i rommet mitt. Jeg vet ikke med dere men sånt er i vert fall veldig gøy for meg.

Noen andre enn meg som er glade i interiør?

2 Kommentarer

Katrine- kosthold & trening

26.07.2016 kl. 21:28
jeg er veldig glad i interiør! :)

MariaExpressen

27.07.2016 kl. 11:58
Ganske kjekt med interiør faktisk.

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no