Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 26.07.2016
 • Details of my room

  Hei folkens!

  I dag tok mamma og jeg oss en etterlengt treningsøkt på treningsenteret. Jeg fikk trent en god del styrke, noe som var utrolig deilig å få unnagjort!. Ellers har ikke dagen min gått til noe spesielt egentlig. I det siste ar jeg forandret en del på et par ting på rommet mitt, så nå tenkte jeg det var på tide å vise dere en liten smakebit. Jeg kommer til å lage et mer utfyllende innlegg hvor jeg skriver hvor ting er fra og sånt senere. Da kommer det også bedre bilder av hele rommet mitt. Først må jeg bare få alt på plass, det er et par ting som ikke er helt ferdig enda, men alt i alt så er jeg veldig fornøyd akkurat nå♥

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

   

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Processed with VSCO

  Jeg elsker interiør og synes det er utrolig gøy å designe, ommøblere og kjøpe nye ting til rommet mitt. Det har på en måte blitt en liten hobby for meg. Det er her jeg selv kan bestemme akkurat hvordan ting skal se ut, og det er her jeg kan legge ned min egen stil. Rommet mitt blir derfor veldig unikt, for det er ingen som har det prikk likt som jeg har det. Dette er også en av grunnene til at jeg synes det utrolig gøy å se andres rom, alle har jo forskjellig smak og sånt. Noen ganger for jeg også inspirasjon av andre. Jeg får ideer som jeg ikke hadde klart å funnet på selv og som jeg kan bruke i rommet mitt. Jeg vet ikke med dere men sånt er i vert fall veldig gøy for meg.

  Noen andre enn meg som er glade i interiør?

  2 Kommentarer skjul

  Katrine- kosthold & trening

  26.07.2016 kl. 21:28
  jeg er veldig glad i interiør! :)

  MariaExpressen

  27.07.2016 kl. 11:58
  Ganske kjekt med interiør faktisk.

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits