hits

Innkjøpene fra Portugal

  • 23.07.2016 kl. 17:41

Hei folkens!

I går rundt 6 tiden var jeg hjemme igjen fra Portugal. Turen hjem gikk veldig fint. Vi måtte vente et par timer i København før det neste flyet gikk, men det gikk veldig fort! Som jeg skrev i det sist innlegg har jeg hat en veldig fin uke sammen med familien i varmen. Det er faktisk ganske fint her i Kristiansand nå også, så jeg har ingen ting å klage på hehe. Nå som jeg er hjemme igjen, tenkte jeg det passet fint å vise dere innkjøpene mine fra turen. Det ble ikke så mange innkjøp ettersom dette ikke var en shoppingtur, men det ble noen da♥

Processed with VSCO

// Parfyme ESCADA "Cherry in the air" // Mascara YSL "baby doll" // Leppestift MAC "Angel" //

Denne parfymen er egentlig limided edition og er ikke å få tak i lengre, noe som er utrolig dumt for den luktet helt himmelsk. Det er seriøst den beste parfymen jeg har prøvd noensinne! Så da jeg tilfeldigvis var innom en parmyme butikk og så denne, fikk jeg helt sjokk og måtte selvfølgelig kjøpe en. Det var bare to igjen og det var 30 % avslag på de. Jeg var med andre ord utrolig heldig! 

De to andre sminkeproduktene var ikke på salg, men de var noe jeg lenge har hat lyst til å prøve. Og jeg er veldig fornøyd med dem begge. Lash essential fra Maybelline er forsatt favoritten, men denne mascaraen fra YSL er også veldig god. Når det kommer til MAC leppestiften så har jeg faktisk en som ligner veldig på akkurat den fargen. Jeg har den som heter Creme Cup, men jeg hadde lyst på en som var bittelitt mer rosa så Angel passet veldig fint.

Processed with VSCO

// Skåler en random suvenir butikk //

Jeg husker dessverre ikke navnet på butikken jeg kjøpte dem i, men det var en sånn random suvenir butikk hvor de solgte mye kult. Da jeg så disse, måtte jeg bare kjøpe dem til søsteren min og meg♥ De er så søte og unike! Jeg liker best den lyserosa ofc, men de hadde ikke en slik i den fargen hvor det sto "BIG SISTER" på, så da ble den er oransje på meg! Den er skjønn den også da. Disse skålene tror jeg vil bli brukt mye, så dette var et veldig bra innkjøp til en helt OK pris!

// T-skjorte Pull And Bear //

Dette var det enste klesplagget jeg kjøpte på turen. Den var på slag og kostet bare rundt 36 norske kroner, noe som er veldig billig spør du meg! Jeg synes den er veldig kul også, likte veldig godt at logoen var bak og ikke foran. Jeg har ikke så mange t-skjorter, så det var også et veldig bra innkjøp.


Det eneste som var litt dumt på turen, var at jeg klarte å knuse skjermen på mobilen min. Av alle de gangene jeg har klart å miste mobilen min i bakken, hvorfor måtte den knuse akkurat da? Jeg knuste skjermen på bursdagen til mamma og tante da vi var på sightseeing i et kloster. Jeg skulle bare ta mobilen min ut av vesken min for å ta et bilde, og selvfølgelig klarte jeg ikke å holde den godt nok og den falt rett i grusen. Det var utrolig kjedelig siden jeg måtte jo blogge fra mobilen min da jeg var der nede, nettet på hotellet fungerte jo så vidt... Jaja, jeg må snart ha en ny mobil uansett, den er jo snart 2 år gammel!

Hva synes dere om innkjøpene?

6 Kommentarer

Christine Drage

23.07.2016 kl. 19:19
Kule innkjøp! Og fine bilder fra Portugal, ser ut til å ha vært en kjekk sommer :)

Camille Pettersen

24.07.2016 kl. 15:00
Christine Drage: Ååå tusen takk, det har vært en veldig kjekk sommer ja :)

Ingrid

23.07.2016 kl. 19:55
Så fine innkjøp. Den parfymen er såå god! Har den selv :D

Camille Pettersen

24.07.2016 kl. 15:02
Ingrid: Tusen takk <3 Ja den er utrolig god :)

SiljesWorld

23.07.2016 kl. 21:30
Så utrolig fine innkjøp! Likte virkelig skålene :D <3 Hadde passet fint til meg og min lillesøster <3

Ha en riktig fin kveld :D

Camille Pettersen

24.07.2016 kl. 15:10
SiljesWorld: Ååå tusen takk! Det hadde de nok gjort :) Ha en riktig fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no