hits

Ut på tur aldri sur!

  • 12.07.2016 kl. 20:40

Hei folkens!

I dag har jeg gjort en del. Jeg har vært på Vågsbyd Senter og IKEA sammen med besøket mitt. Jeg fikk kjøpt meg en del ting som jeg trenger før jeg reiser til syden, solkrem osv. Også var vi på IKEA og så på litt møbler og sånt siden tanten min snart skal flytte inn i et nytt hus. Det var koselig, og gøy å gå rundt å se litt.

Da vi kom hjem tok mamma og jeg Sarah og Fredrik med til Øyliheia. Ut på tur aldri sur, hehe! Jeg elsker å gå turer, det er sykt deilig når man ført kommer seg opp til toppen, og veien ned igjen går veldig fort! Jeg tok en del bilder på turen som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. For dere som lurer så er Sarah og Fredrik kusinen og fetteren min som har vært på besøk hos meg et par dager. Det er alltid gøy å ha de på besøk, vi finner alltid på noe gøy å gjøre sammen.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Vi lagde boller og kanelboller etter turen, nam♥

Processed with VSCO

Følg gjerne VSCO min (trykk her)  hvis dere vil se flere bilder som ikke er lagt ut på bloggen. Ønsker ellers alle en fin kveld videre♥

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no