hits

Amaizing trip

  • 07.07.2016 kl. 18:57

Hei alle sammen♥

I dag har jeg vært på en utrolig fin tur sammen med familien min. Vi gikk tur et sted i Vennesla hvor det er en sånn lang tømmerenne man kan gå i. Jeg har gått der en gang før, så det var greit å kunne kjente seg igjen litt. Og jeg bare må nevne hvor kult der er å ta bilder der, i vert fall for en som meg som elsker å ta bilder. Det er helt amaizing spør du meg. Derfor tenke jeg å vise hele turene min gjennom en hel haug av bilder, enjoy:

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Det er deilig å komme seg ut på tur av og til merker enn. Jeg personlig er egentlig veldig glad i å gå turer, det gir meg en fantastisk følelse som jeg gjerne skulle opplevd oftere. Vi i Norge er jo så utrolig heldige når det kommer til den flotte naturen vi har. Jeg har veldig lyst til å utnytte denne unike muligheten enda mer og gå mange flere turer.

Noen andre som har gått noen turer i sommer? Hva synes dere om dagens bilder?

4 Kommentarer

Znippen.no

07.07.2016 kl. 20:17
Så fine bilder :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Camille Pettersen

07.07.2016 kl. 20:37
Snippen: Tusen takk :)

lisarorvik

07.07.2016 kl. 21:29
Så utrolig koselig, kjempe fine bilder :) (Har forresten en giveaway på min blogg nå, der du kan vinne finne premier til en verdi av 2000kr)

Camille Pettersen

07.07.2016 kl. 21:37
lisarorvik: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no