hits

Innkjøpene fra Hamburg

  • 02.07.2016 kl. 12:34

Hei alle sammen! Nå er jeg hjemme igjen etter en flott tur sammen med familien. Jeg var hjemme i halv et tiden i natt. Bilturen kunne gått bedre, vi måtte vente 2,5 timer i kø! Det var utrolig kjedelig. Men mest kjedelig var nok båtturen fra Hirtshals til Kristiansand. Det var ganske bølgete og jeg følte det tok en evighet før vi kom oss fram. Og jeg har blitt skikkelig forkjølet, det er i vertfall kjedelig! Uansett, jeg er veldig fornøyd med alle innkjøpene fra Hamburg, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere♥

Jeg starter med alle toppene og tskjortene som jeg kjøpte. På Weeakday kjøpte jeg den stripete magetoppen og den tshorten det står "People Power" på. Hos Hollister kjøpte jeg den grå tskjorten (veldig basic) og den svarte toppen som har sånn V-hals med snorer på (man ser det ikke på bilde). Av mamma fikk jeg denne hvite tskjorten fra Topshop som er mye finere i virkeligheten:

Processed with VSCO

Også kjøpte jeg meg tre gensere, noe jeg virkelig trengte flere av! De to til venstre er fra Weekday, disse er begge veldig comfy å ha på. Den til venstre er som dere sikkert ser fra Hollister, det sår jo på haha!. Jeg hadde ingen sånne gensere med hette og glidelås, og hadde veldig lyst på en. Denne er jeg utrolig fornøyd med:

Processed with VSCO

Fikk også kjøpt meg to shortser og et skjørt. Shortsen og skjørtet til venstre er begge fra Hollister. Dette skjørtet er nok det jeg er mest fornøyd med av alt jeg har kjøpt. Jeg elsker fargen og jeg liker at den er litt sånn "annerledes" (noe ikke så mange har). Også fant jeg meg endelig en ny dongerishorts som jeg har lett etter en stund. Denne er fra Weeakday:

Processed with VSCO

Som dere kanskje ser så har jeg bare kjøpte ting fra de samme butikkene. Jeg var innom mange andre butikker også, men fant ikke noe spesielt som jeg likte. Hollister og Weeakday er to av mine favoritt butikker, så her finner jeg alltid noe. Det er her de har mer "min stil" på en måte. Jeg kjøpte også litt andre småting som godteri, tørrshampoo, lipomade osv, men tenkte ikke dette var så interessant å vise.

Hva synes dere om slike innkjøps innlegg?

6 Kommentarer

Sarah

02.07.2016 kl. 12:52
Kul att få se vad du köpte :)

Camille Pettersen

02.07.2016 kl. 14:08
Sarah: Tusen takk :)

ida

02.07.2016 kl. 12:56
åhh du hadde kjøpt masse fint der nede :D weekday har alltid mye fint syntes jeg :D

Camille Pettersen

02.07.2016 kl. 14:07
ida: Tusen takk, helt enig :)

Ingrid

02.07.2016 kl. 15:40
Veldig fine innkjøp :)

Camille Pettersen

02.07.2016 kl. 16:39
Ingrid: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no